Πονάνε τα Γόνατα; Επαναφέρετε τα Οστά σας στην Κατάσταση που ήταν πριν από 20 Χρόνια με ΑΥΤΑ τα 3 Συστατικά!!!

Πονάνε τα Γόνατα; Επαναφέρετε τα Οστά σας στην Κατάσταση που ήταν
πριν από 20 Χρόνια με ΑΥΤΑ τα 3 Συστατικά!!!

Τα κινητικά προβλήματα των ποδιών είναι εφιάλτης όλων μας. Μας στερούν την ελευθερία και μας εγκλωβίζουν στο σπίτι μας, ενώ κάνουν έναν απλό περίπατο να φαντάζει μια επίπονη διαδικασία.

Όσο νεώτερος είναι κάποιος σε ηλικία, τόσο τα οστά των ποδιών του είναι ισχυρά. Συνήθως δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να γίνει μετά από μερικά χρόνια, όταν θα αρχίσουμε να μεγαλώνουμε. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να καταλάβουν αυτό το πρόβλημα και πως σταδιακά τα πόδια γίνονται όλο και πιο αδύναμα και καχεκτικά. Ακόμα και μικρές μετακινήσεις μέσα στο σπίτι θέλουν πολύ προσπάθεια για όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πόδια σας ή αν ψάχνετε για έναν τρόπο για να βελτιώσετε την υγεία των ποδιών σας, έχουμε μια καλή συνταγή που μπορεί να τα επαναφέρει όπως ήταν όταν ήσασταν νεότεροι και να παρατείνουν τη διάρκεια λειτουργικότητάς τους.

Η δοκιμασμένη αυτή συνταγή απαιτεί μόλις 3 συστατικά για να γίνει. Είναι εύκολη στην προετοιμασία της και έχει δείξει τα αποτελέσματά της. Θα πρέπει να την εφαρμόζετε τακτικά στα πόδια σας και νιώσετε αμέσως 20 χρόνια νεότεροι.

Τα συστατικά αυτά είναι φθηνά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το τοπικό φαρμακείο. Συγκριτικά με τις αλοιφές, τις λοσιόν, και τα φάρμακα του εμπορίου, είναι όχι μόνο πιο φθηνά αλλά και το ίδιο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συνταγή για τον πόνο στον αστράγαλο ή την πλάτη, αλλά και για την αίσθηση βάρους στα πόδια.

Ακολουθεί η Συνταγή με τα 3 Συστατικά για τον πόνο στα Πόδια

Συστατικά:

– Αλκοόλ 300 ml (70%)
– Ιώδιο – 100 ml
– 10 δισκία ασπιρίνης των 300 mg

Μπορείτε να πάρετε όλα αυτά τα συστατικά από ένα φαρμακείο κοντά σας.

Οφέλη για την υγεία από το ιώδιο

Το ιώδιο έχει ελεγχθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως αντισηπτικό. Καταπολεμά διάφορα μικρόβια και παθογόνα συμπεριλαμβανομένων των μυκήτων, των βακτηρίων, πρωτόζωα και άλλους μικροοργανισμούς

Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε το αλκοόλ με το ιώδιο και προσθέτουμε τα δισκία ασπιρίνης αφού τα έχουμε θρυμματίσει Ανακινούμε και αφήνουμε το μείγμα σε ένα σκοτεινό μέρος για 21 ημέρες. Μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φάρμακο. Εφαρμόστε το με τη μορφή κομπρέσας ή αλείψτε το άμεσα κάνοντας μασάζ στην περιοχή που σας πονάει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κρατήστε το μείγμα στο ψυγείο για να το χρησιμοποιείται στα πόδια σας περιστασιακά. Μπορείτε να τρίβετε την περιοχή που σας πονά ή να το αφήνετε να επικάθεται στο δέρμα και να απορροφάται έτσι. Να έχετε υπόψη ότι, από τη στιγμή που είναι έτοιμο μετά τις 21 ημέρες, αυτή η συνταγή έχει διάρκεια ζωής άλλες 3 εβδομάδες. Βοηθά στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, του πόνου στην πλάτη και κάθε πόνου που συνδέεται με τις αρθρώσεις, τα οστά και τους μυς.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

share24.gr

loading...