ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !

Δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνουμε παράξενα αντικείμενα να διασχίζουν την περιοχή κοντά στον Ήλιο, ή απλά να εμφανίζονται σε αυτήν. Ακόμα και από επίσημες λήψεις της NASA…

Υπάρχουν θεωρίες και ενδείξεις πως ο Ήλιος είναι ένας δίαυλος, μία Πύλη που χρησιμοποιούν αλλοδαποί τεχνολογικά ανεπτυγμένοι πολιτισμοί άλλων άστρων…

Αυτό, πολλές φορές, φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από μηνύματα Ολύμπιων ή εξωγήινων…

Από που έρχονται; Ποιοί είναι; Που κατευθύνονται; Γιατί; -d-

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 8/2/2017 !!!

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον φίλο που έστειλε αυτές τις εξαιρετικές φώτο.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τηλεσκόπιο στην Βραζιλία.
Δείτε τί συμβαίνει στον ήλιο, τί σκάφη βγαίνουν μέσα από τον ήλιο.
Για άλλη μια φορά ο αγαπητός Γεράσιμος Καλογεράκης- Αρισταίας εκ Λύρας , βγαίνει αληθινός σε αυτά που έχει γράψει.

Ο λόγος είναι ο εξής :

Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους, του έχουν πει ότι μέσα στον Ήλιο υπάρχει κοσμοδρόμιο. Εκεί μέσα βρίσκονταν τα σκάφη της 7ης Αποστολής του ΔΙΟΣ τα οποία θα ενωθούν με τα σκάφη της 8ης Αποστολής για την επέμβαση στη Γαία και την εκδίωξη των αποστατών από αυτήν και όλο το Απολλώνειο Ηλιακό Σύστημα το οποίο δεν τους ανήκει σε καμιά περίπτωση. Η ώρα της επέμβασης είναι πολύ κοντά. Πρέπει να αντέξουμε όλοι μας σε όλον αυτό τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια στην Ελλάνια και όλο τον κόσμο φυσικά. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τα σκάφη των Ολύμπιων Δυνάμεων ΔΙΟΣ τα οποία έχουν κατακλείσει όλο το ηλιακό μας σύστημα. Νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν; Εδώ τα φωτογραφίζουν ερασιτέχνες. Φαντασθείτε τί βλέπουν οι διαστημικές υπηρεσίες οι οποίες φέρουν τηλεσκόπια εκατομμυρίων. Σύντομα θα τα βλέπουμε όλοι μας. Όταν φύγει το πέπλο των αποστατών πάνω από τη ΓΑΙΑ, τότε να δείτε τί θα βλέπουμε. Αυτό σας το λέω γιατί το έχω δει. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε όταν ανοίγει ο ουρανός τί κίνηση υπάρχει από πάνω μας. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν κάτι το μοναδικό και ας διήρκησε λίγο αυτή η εμπειρία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η κοσμική σύνδεση της ΓΑΙΑΣ θα γίνει και να ευχόσαστε να γίνει αντί κάποιοι να χλευάζετε, γιατί εάν αποτύχει το σχέδιο, η ΓΑΙΑ θα οπισθοδρομήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε να φαντασθούμε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

Στις τελευταίες φώτο έχω τοποθετήσει σκάφος Νεφέλης !

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

tamystiriatispyloy