Η ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΥΡΑ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Τα Μυστικά που Γνωρίζουν οι Θεοί και η Τεχνολογία

Η ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΥΡΑ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Τα Μυστικά που Γνωρίζουν οι Θεοί και η Τεχνολογία

Δημιουργείται και συντηρείται από τον εγκέφαλο και ρυθμίζει την λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος.

Αποτελεί ασπίδα προστασίας αδιαπέραστη από ιούς, μικρόβια και κάθε είδους εξωτερικές δυσμενείς επιδράσεις.

Η ένταση του ηλεκτρομαγνητικού της πεδίου μεταβάλλεται και τροποποιείται ανάλογα με την ψυχική διάθεση του ατόμου, αν διακατέχεται από χαρά ή λύπη και από την κατάσταση της υγείας του.

– Η βιοενέργεια που εκπέμπει ο ανθρώπινος οργανισμός, αποτελεί την προσωπική του ταυτότητα.

Είναι μοναδική για τον κάθε άνθρωπο και δεν μοιάζει με κανενός άλλου, ούτε στο σχήμα, ούτε στους χρωματισμούς.

Πάνω σ’ αυτήν είναι καταχωρημένες πνευματικές, ψυχικές και σωματικές πληροφορίες, διάφορες καταστάσεις υγείας, ευχάριστες ή δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Από το χρώμα και το σχήμα της, εντοπίζεται και παρακολουθείται το άτομο από τις ουράνιες οντότητες… Nicos Kastanias

Σχόλιο diadrastika: Πέρα από την γνωστή μέθοδο kirlian για την φωτογράφηση της αύρας, υπάρχει και κάτι πιο σύγχρονο, όπου η τεχνολογία μπορεί να διαβάσει πολύ περισσότερα, σύμφωνα με το news.gr:

Ένας φωτογράφος από τη Νέα Ζηλανδία, βάλθηκε να αποδείξει πως η αύρα δεν είναι κάτι εξωπραγματικό αλλά ότι υπάρχει. Και ότι μπορεί να φωτογραφηθεί. O Carlo Van de Roer χρησιμοποιεί μια φωτογραφική μηχανή με την ονομασία “AuraCam 6000”, η οποία διαβάζει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ανθρώπου που φωτογραφίζεται και καταγράφει την αύρα του. Κατ’ αυτό τον τρόπο σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, θα αποτυπωθεί αντικειμενικά αυτό που πολλά μέντιουμ δηλώνουν πως αισθάνονται για κάποια πρόσωπα, αλλά δε μπορεί να αποδειχθεί και να αποτυπωθεί. “Είναι η αποτύπωση της ιδέας πως η φωτογραφία κάποιου μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με την ψυχική του κατάσταση”, δηλώνει ο de Roer.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η διαδικασία είναι η εξής: στα χέρια του προσώπου προς φωτογράφιση συνδέονται δύο καλώδια τα οποία καταλήγουν στην κάμερα, μέσω καλωδίων. Στο σημείο αυτό, η μηχανή αρχίζει να συλλέγει “βιοτροφοδότηση” από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, συγκεκριμένα όργανά του, καθώς και το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο. Ο μηχανισμός συλλέγει και συνυπολογίζει επίσης στοιχεία όπως η θερμοκρασία του σώματος, η υγρασία και ο στατικός ηλεκτρισμός.

Κατ’ αυτό τον τρόπο συλλέγεται η ενέργεια και η αύρα του ατόμου και κατευθύνεται στην κάμερα. Η κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από ένα διάγραμμα που επεξηγεί τις αποτυπώσεις της αύρας που εμφανίζονται στην εικόνα. Για παράδειγμα, το πορτοκαλί αναπαριστά την ενέργεια με μια έντονα πνευματική κατεύθυνση, ενώ το πρόσωπο που το συνοδεύει είναι ζωντανό, καλλιτεχνική φύση, διαθέτει υψηλή αντίληψη και είναι δημιουργικό.