ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

 

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά!


42 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!!

https://youtu.be/DWvsGxarVNM

periergaa

Φόρτωση...

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΠΟ -ΣΑΒΒΑ – ΜΕΛΙΚΙΔΗ………………………………….ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλά όταν έχει επίσημα καταλυθεί το Σύνταγμα, το ακροτελεύτιο άρθρο 120 δεν γράφει ότι κάποιοι Έλληνες θα πράξουν τις υποχρεώσεις τους και τα δικαιώματα τους και οι υπόλοιποι Έλληνες θα επωφεληθούν από αυτούς !!! χα χα χα χα χα !!! Ούτε γράφει ότι όταν θα γίνουν εκλογές να πάτε να ψηφίσετε τότε για να αντιδράσετε !!! Μα έτσι κι αλλιώς οι εν καιρώ κατοχής εκλογές-δημοψηφίσματα είναι διεθνώς παράνομες και είναι πάντα χαλκευμένες υπέρ του εχθρού, πραγματοποιούνται από δοσίλογους κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία και τα έρμαια ηλίθια πρόβατα τους που πάνε να ψηφίσουν, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ το ειδεχθέστερο κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ως ηθικοί αυτουργοί απλά και μόνο με την όποια συμμετοχή τους λόγω της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!!
  Έχετε βαθιά άγνοια η οποία τιμωρείται με τις χειρότερες των ποινών όταν επανέλθει η έννομη τάξη και έχετε παραμυθιαστεί εντελώς αν νομίζετε ότι κάποιοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα και για εσάς τους άβουλους πολίτες που μέχρι στιγμής με το να μην πράττετε υπεύθυνα τις συνταγματικές σας υποχρεώσεις και ως οφείλατε να κάνετε όταν η χώρα μας προδίδεται καθημερινά, με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σας παρακαλώ σε σχετικό δικόγραφο Ιερή Δήλωση ενεργοποίησης του άρθρου 120 (ως αποδεικτικό στοιχείο ότι έχετε ενεργήσει επίσημα ΥΠΕΡ του Συντάγματος της έννομης τάξης και της πατρίδας μας) καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας όλο το προδοτικό καθεστώς από επίσημη ημερομηνία 24/11/2011 και όλους τους υπεύθυνους και έτσι ακριβώς να διαχωρίσετε την θέση σας και ότι δεν αποδέχεστε την προδοσία και όλους τους αντισυνταγματικούς νόμους συνέπειες όλα της κατοχής !!! Με το να μην αντιδράτε με επίσημο δικόγραφο βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος κατά της εσχάτης προδοσίας της συνεχόμενης βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και της κατοχής της χώρας το οποίο άρθρο 120 είναι το μόνο που ισχύει στην κατεχόμενη χώρα μας αποδέχεστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!! Κανείς δεν θα σας σώσει είστε ήδη πεθαμένοι και δεν το καταλάβατε !!!! ΕΛΕΟΣ!!!! μπροστά στην μούρη σας, σας λένε ότι η Ελλάδα είναι τώρα φτηνή και παρακαλάνε για την αγορά της οι επίσημοι προδότες και δοσίλογοι και στα τιμολόγια της ΔΕΗ σας έχουν βάλει επιπλέον φόρους σχεδόν 300 ευρώ για να πληρώνετε το ρεύμα των λαθρομεταναστών στα hot spots !!! Είστε καθυστερημένοι ?? τι φάση παίζει με την ύπαρξη σας ??? Χέέέέειιιιιι βροντοφωνάζει το Σύνταγμα όταν αυτό καταλύεται βίαια και απευθύνεται στον κάθε Έλληνα πολίτη ξεχωριστά !!! Περιμένετε ότι με τον τυχοδιωκτικό τρόπο σκέψης σας θα σωθείτε??? Είστε για λύπηση απλά και οκ είμαστε στο μεταξύ μας και κάνετε μπαμ από χιλιόμετρα ποιο είναι το ποιόν σας !!! Λυπάμαι για πολλούς για την υποτακτική ή και ανύπαρκτη σε άλλες περιπτώσεις υπόσταση τους αλλά σίγουρα και στο μεταξύ μας κάποιοι δεν είστε και Έλληνες αποκαλυφτήκατε εντελώς το τι είστε πλέον εφόσον επίσημα εξυπηρετείτε προδοτικό και κατοχικό καθεστώς εντός της Ελλάδας κρυμμένοι πίσω από ένα ελληνικό όνομα τρομάρα σας ..!!!
  Αν είστε Έλληνες πολίτες (και μόνο σε αυτούς απευθύνομαι) κάντε πράξη άμεσα τις συνταγματικές σας υποχρεώσεις ετούτην την κατοχική περίοδο και σταθείτε ξανά όρθιοι ηθικά-πνευματικά-οικονομικά-ψυχολογικά-νομικά και ουσιαστικά κι όχι να σέρνεστε ως ερπετά σαν τα λεπρά τέρατα που παρανόμως βρίσκονται στο τιμόνι της εξουσίας και να εξοντώνεστε παραμυθιάζοντας τον εαυτό σας ότι δεν είστε οι μόνοι που το παθαίνετε αυτό αλλά και παραμυθιάζοντας τον εαυτό σας με ένα κάρο ηλίθιες δικαιολογίες για να βάλετε κάπου πάλι τον άβουλο εαυτούλη σας και να «πιαστείτε» έστω για λίγο ξανά από κάπου..!!
  Το Σύνταγμα μας σας λέει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε !!!! Γιατί όμως δεν το κάνετε ??? Θέλετε την εγκαθίδρυση της κατοχής εντός της χώρας μας??? Θέλετε τους αντισυνταγματικούς νόμους συνέπειες όλα της κατοχής και την συνέχιση τους ????!!! Αποδέχεστε!!!! δεν το καταλαβαίνετε????!!! Αποδέχεστε αν δεν αντιδράτε επίσημα και εγγράφως !!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ !!!! ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!!!
  Πόσο «καμένοι» άραγε είστε……..???
  Εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι που συνεχίζεται όλο αυτό το προδοτικό και κατοχικό καθεστώς εντός της χώρας μας και εις βάρος όλου του ελληνικού λαού γιατί εσείς το αποδέχεστε !!!!!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ !!!!!!
  ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ !!!! ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 !!! Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ 24/11/2011 και σε αυτές τις περιπτώσεις έχει μεριμνήσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας πως πρέπει να αντιδράσετε επίσημα και συνταγματικά !!!!!
  ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ δλδ τα κλαψουρίσματα, οι λαμογιές, οι φωνές, η σάτυρα, η ειρωνεία, το κουτσομπολιό, η ψευτοβόλεψη, η αδράνεια, η μπουνταλοποίηση, η φυγή από την χώρα μας….ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ !!!!!!!!!!!!
  ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το σχόλιό σας
Το όνομά σας