ΜΗΝΥΜΑ των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στο ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ του 2017

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΜΗΝΥΜΑ των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στο ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ του 2017;;;

Το πρώτο αγρογλυφικό του 2017 έκανε την εμφάνισή του και αμέσως οι πρώτες ερμηνείας πήραν φωτιά καθώς φαίνεται να είναι ένα παλίμψηστο, με πολλά μηνύματα…

Στις 16 Απριλίου 2017, εντοπίστηκε το πρώτο αγρογλυφικό της χρονιάς σε ένα χωράφι ελαιοκράμβης (με πιθανή καταγωγή από την Μεσόγειο) στο Wiltshire του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας που υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να αποκρυπτογραφίσουν τον σχηματισμό, λένε ότι αναφέρεται σε ένα επερχόμενο κοσμικό γεγονός, όπου η γη, το φεγγάρι, ο ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται, κάτι που συμβαίνει ταυτόχρονα με την ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι ερευνητές επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο αγρογλυφικό είναι ίδιο με ένα σύμβολο που υπάρχει στην περίφημη πέτρα Cochno, ηλικίας 5.000 ετών, στη Δυτική Dunbartonshire της Σκωτίας.

Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, η πέτρα Cochno αντιπροσωπεύει έναν αρχαίο κοσμικό χάρτη, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η πέτρα Cochno μπορεί να είναι ένα αστρικός χάρτης που άφησαν στην Γη όντα από τις Πλειάδες ή Έλληνες από τον Σείριο, σε γενικές γραμμές: Ανδρομέδιοι.

Διαβάστε επίσης:
Cochno Stone: ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ;

το ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ του 2017
Η Cochno Stone και το αντίστοιχο σύμβολο με το αγρογλυφικό του Wiltshire

Το συγκεκριμένο αγρογλυφικό δεν είναι το πρώτο του είδους του που ταιριάζει με ένα αντίστοιχο σύμβολο που βρίσκεται στην πέτρα Cochno. Παρόμοια σύμβολα βρέθηκαν και σε άλλα αγρογλυφικά στο παρελθόν.

Κάποιοι, όμως, πιστεύουν ότι ειδικά σε αυτό, κρύβεται ένα βαθύτερο μήνυμα, πέρα από την προαναφερόμενη ευθυγράμμιση. Ότι ίσως και να αποτελεί ορόσημο για κάτι που θα συμβεί ή που θα αρχίσει.

Πέρα από τον πιθανό συμβολισμό της συνόδου των πλανητών, κάποιοι βλέπουν ότι θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως το αρχαιοελληνικό γράμμα Κόππα (το αντίστοιχο λατινικό Q), ένα γράμμα του 27γράμματου αλφαβήτου, το οποίο μαζί με κάποια άλλα, έχει καταργηθεί. Το γράμμα αυτό κάποιες φορές αντιπροσωπεύεται από τον κεραυνό και αντιστοιχεί στον αριθμό 90 (κάτι που, ίσως, θα μπορούσε να σημαίνει ότι απομένουν 90 ημέρες; Άγνωστο για ποιό πράγμα…)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα Μυστικά του (Q) Κόππα

Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες, το Κόππα ή Κχόπα ή Q OPA, είναι το 18ο γράμμα της Υπόφυσης. Είναι η αστρική Πύλη του Απολλώνιου Φωτός. Είναι ο κοσμογονικός μετασχηματιστής των Ελλήνων, του ατόμου και της φύσης.

Ωστόσο, υπάρχουν και ενστάσεις ως προς την ομοιότητα του αγρογλυφικού με το γράμμα Κόππα.

Θα μπορούσε άραγε το συγκεκριμένο αγρογλυφικό, εφόσον δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, να είναι ένα μήνυμα εξωγήινων πολιτισμών, όπως πολύ συχνά υποστηρίζεται;

Θα μπορούσε, με βάσει τις παραπάνω υποθέσεις, να είναι ένα μήνυμα των Ολύμπιων, ή άλλων όντων, φιλικών προς την Γη και του ανθρώπου, που θέλουν να μας επιστήσουν την προσοχή σε κάτι;

Δείτε και ένα σχετικό video:

2017 Crop Circle found in Cherhill, Wiltshire, UK points to the 5,000 year old Cochno Stone

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/9iztVWgyhsI

diadrastika.com