ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ; ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ- ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΕΚ ΛΥΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ !

<< Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΤΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΘΑΝΕ. ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ ΩΣ 5ος ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΤΟΥ 3ου ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!

Ο ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ (την Λιάνα Σουβαλτζη εννοούν που ισχυρίζεται ότι βρήκε τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου στην έρημο Σίουα της Αιγύπτου), ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑ-ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ.

ΚΑΘ’ ΟΣΟΝ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΔΕΝ ΗΤΟ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΖΕΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑΦΟ , ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ. ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΗΜΕΡΕ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ>>.

ΒΙΒΛΙΟ : Η ΕΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

Φοίβος Μουσιγέτης

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.