ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ “KΗΙΒΙΝΥ” ΑΧΡΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ NORAD

[24/04/2017 - 08:36]

Αν δείτε κάποιον να σας παρακολουθεί με ένα απλό τηλεσκόπιο, πιθανότατα να είστε στόχος όπλου κατευθυνόμενης ενέργειας!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ “KΗΙΒΙΝΥ” ΑΧΡΗΣΤΕΨΑΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΝ NORAD (NORTH AMERICAN AEROSPACE DEFENCE COMMAND) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Αναρτήθηκε χθες, 22 Απριλίου 2017 από τον Cobra

Η Cabal αδυνατώντας να προκαλέσει άμεσα Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει στραφεί εναντίον των πάντων χρησιμοποιώντας όπλα ηλεκτρονικού πολέμου:

http://www.bbc.com/news/world-asia-39638012 ,

Εκτός από τα όπλα βαθμωτού πλάσματος, χρησιμοποιεί όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας με στόχο άτομα κλειδιά των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός, σε μια προφανή προσπάθεια να τους εξοντώσει από την επιφάνεια του πλανήτη, καθώς, με τη δύναμη της ενοποιημένης συνείδησης που διαθέτουν, αποτελούν ένα από τα κύρια εμπόδια στα σχέδια Cabal να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο. Τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας λειτουργούν με φυσικές ραδιοσυχνότητες, λέιζερ, μικροκύματα, ήχους ή δέσμες πλάσματος, εξουδετερώνοντας τον στόχο:

https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon https://en.wikipedia.org/wiki/ https://en.wikipedia.org/wiki/Pulsed_energy_projectile

Τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνται από την Cabal σε όλο τον κόσμο και ταλαιπωρούν ένα πολύ σημαντικό τμήμα του άμαχου πληθυσμού:

http://nesaranews.blogspot.com/2017/04/urgent-national
https://sitsshow.blogspot.gr/2017/04/gang-stalking-directed-energy-weapon-mind-control-technology-targeted-individuals.html

Η Cabal έχει στρατολογήσει πολλά άτομα από τον γενικό πληθυσμό τα οποία συνεργάζονται ή είναι όργανα αυτών που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτά τα άτομα πιστεύοντας ότι διενεργούν απλά κατασκοπεία σε βάρος άλλων ανθρώπων – στόχων, τους παρακολουθούν με ένα φαινομενικά αστείο τηλεσκόπιο, ενώ στην πραγματικότητα διενεργούν ακτινοβόληση του στόχου με όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας:

https://stop007.org/home/how-is-it-all-possible/

Μια ειδική ομάδα έχει αρχίσει την εξουδετέρωση των βασικών δραστών των εγκλημάτων αυτών σε διεθνές επίπεδο. Τα μέλη της ομάδας αυτής “πρώτα πυροβολούν και μετά ρωτούν”. Έχουν εκδόσει προειδοποίηση, ότι “όποιος χρησιμοποιεί όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας εναντίον μη στρατιωτικών στόχων, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία του, διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έτσι θα αντιμετωπιστεί”. Έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι θα ξεσπάσει πολύ σύντομα διεθνές διπλωματικό και πολιτικό σκάνδαλο με εκτεταμένες συνέπειες, εκθέτοντας ορισμένα άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποδίδοντας σε αυτά την ευθύνη για τη χρήση των όπλων αυτών κατά του άμαχου πληθυσμού.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι “ο βασιλιάς κήρυξε την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου” και εδώ είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο οποίος έλαβε προειδοποίηση από την Δικαιοσύνη της Maat, εισήχθη πρόσφατα σε νοσοκομείο:

https://truthearth.org
http://www.cbsnews.com/news/george-hw-bush-to-remain-in-hospital-spokesman-says/

Την περασμένη Δευτέρα, κορυφαίοι Ρώσοι στρατιωτικοί είχαν επαφή με τους Πλειάδιους, όπου συζητήθηκε το θέμα των όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας που χρησιμοποιεί η Cabal.

Αποφασίστηκε πως αν δεν σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον των Εργατών και των Μαχητών του Φωτός, τότε θα εξουδετερώσουν τις ομάδες και τους οργανισμούς της Cabal που διαπράττουν αυτές τις επιθέσεις με επιλεκτικά κτυπήματα, χρησιμοποιώντας εναντίον τους ηλεκτρομαγνητικά όπλα (EMP) ή άλλα παρόμοια. Οι δύο πρώτοι στόχοι θα είναι η DARPA και η Raytheon.

Οι ρωσικές δυνατότητες διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου εξετάστηκαν την περασμένη Τρίτη, όταν το ρωσικό σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου Khibiny εξουδετέρωσε με απόλυτη επιτυχία το σύστημα NORAD σε όλη την Αλάσκα. Αυτό μπορείτε να το εξακριβώσετε στην – εν μέρει σωστή – έκθεση που ακολουθεί:

http://www.whatdoesitmean.com/index2285.htm

Κατά την διάρκεια που η NORAD ήταν σε πλήρη αχρησία εξ’ αιτίας της επίθεσης των Ρώσων, οι Πλειάδιοι έλαβαν και ορισμένα άλλα μέτρα στην επιφάνεια του πλανήτη.

Το ακόλουθο άρθρο, ήταν μια προειδοποίηση προς τις αρνητικές παρατάξεις μέσα στην DARPA και την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ:

http://tass.com/defense/942027

Σχετικές με την πιο πάνω προειδοποίηση ήταν και οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος που ακολούθησαν στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη:

https: // www.inverse.com/ar…/30643-power-outage-nyc-sf-la-coincidence

Πηγή: 2012portal.blogspot.gr

Nicos Kastanias

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ