Αναβάλλεται η Σωτηρία του Πλανήτη από τους Ανδρομέδιους;

[09/05/2017 - 14:15]

«Εάν οι άνθρωποι της Γαίας αισθάνονται ευτυχισμένοι με την κατάσταση που βιώνουν, εμείς θα σεβαστούμε την ευτυχία τους»..
Μηνύματα Ολυμπίων

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΘΕ

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Απαράβατος συμπαντικός κανόνας: Επέμβαση στον πλανήτη επιτρέπεται μόνον αν το ζητήσουν οι άνθρωποι της Γαίας, ή, αν συμβεί ένα σημαντικό γεγονός, πχ κοσμικός κίνδυνος, παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ή έκρηξη παγκόσμιου πολέμου.

– Παραχωρήθηκε στους ανθρώπους τεχνολογία και επιτρέπεται η χρήση της μόνον για εξουδετέρωση των όπλων της Cabal

– Απαγορεύονται ακόμα και οι επιθέσεις εναντίον των μελών της Cabal!

Οι Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις υπό την καθοδήγηση του Ανωτάτου Συμβουλίου της Μεγάλης Ανδρομέδας έχουν εκκαθαρίσει πλήρως το Ηλιακό Σύστημα από τις δυνάμεις των αποστατών και έχουν καταστρέψει όλες τις βάσεις τους στον πλανήτη, ακόμα και τις υπόγειες που βρίσκονταν σε τεράστιο βάθος. Εκείνο που απέμεινε είναι οι εκπρόσωποι τους στην επιφάνεια του πλανήτη, οι έχοντες ανθρώπινη εμφάνιση, δηλαδή τα μέλη της Cabal, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν στα χέρια τους το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και να ελέγχουν τον πλανήτη..

– ΄Όλες οι πηγές εκπομπών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας εναντίων των ανθρώπων έχουν καταστραφεί και τώρα η Cabal χρησιμοποιεί τις εκπομπές της κινητής τηλεφωνίας, των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μεταδόσεων και των ακτινοβολιών των υπολογιστών για ψυχοτρονικές και άλλες επιθέσεις..

Ο πλανήτης της Γαίας και άλλοι είκοσι πλανήτες σε άλλες περιοχές του Γαλαξία, συμπεριλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο απελευθέρωσης τους από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός, οι οποίοι στενάζουν κάτω από την οικονομική δουλεία που επέβαλαν μέσω των οργάνων τους οι αποστάτες. Ο πλανήτης που βρίσκεται στην πιο δυσμενή θέση έναντι των άλλων, είναι ο πλανήτης της Γαίας..

– Εκατοντάδες γιγαντιαίες Βιοσφαίρες στο μέγεθος πλανητών έχουν πλημμυρίσει το Ηλιακό Σύστημα για να επέμβουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Έξη από τις Βιοσφαίρες χαρακτηρίζονται σαν νοσοκομειακές. Είναι εκείνες που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επανέλθει στις αρχικές βιολογικές της προδιαγραφές, στην απελευθέρωση των υπολοίπων ελίκων του γενετικού κώδικα, στην επιμήκυνση της ζωής και στην πλήρη λειτουργία του συστήματος αυτοάμυνας του ανθρωπίνου σώματος..

Η Cabal γνωρίζει πως καμιά επέμβαση στον πλανήτη δεν πρόκειται να γίνει, εφ’ όσον οι άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν στο Matrix (Σπήλαιο του Πλάτωνα) που η ίδια επέβαλε. Για τον σκοπό αυτό ετοιμάζει δικό της σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας, με την καθιέρωση παγκοσμίως ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, διατηρώντας την ελπίδα ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα εξακολουθήσει να παραμένει σε ύπνωση..

Τις επόμενες μέρες ο Τραμπ θα συμμετάσχει στην συνάντηση των G7. Ακολούθως θα συναντήσει τον Πάπα και τους εκπροσώπους των 13 Μαύρων Οικογενειών που ελέγχουν τον κόσμο. Συνεχίζοντας την πορεία του στην Μ. Ανατολή θα δει τον Νετανιάχου και ακολούθως τους ηγέτες των Σαουδαράβων..

– Με την επιστροφή του στις ΗΠΑ θα διαφανεί αν θα δρομολογηθεί η αντικατάσταση του πετροδολαρίου από το νέο δολάριο με βάση τον χρυσό. Αν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν και το κλείσιμο των εκατοντάδων στρατιωτικών βάσεων που διαθέτουν ανά τον κόσμο, τότε τα πράγματα παίρνουν καλή τροπή και οδεύουμε προς στην παγκόσμια οικονομική επαναφορά..
[Τα παραπάνω προκύπτουν ύστερα από την ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συζήτηση που είχαν το περασμένο Σάββατο οι Tolec, Saimon Parkes, Giliband κ.ά. στον σταθμό Coast to Coast των ΗΠΑ]

Nicos Kastanias

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ