Μητρικά Σκάφη Λαμβάνουν Στρατηγικές Θέσεις

[19/05/2017 - 09:31]

Cobra: Στόλος μητρικών σκαφών έχει λάβει θέσεις σε στρατηγικά σημεία εντός του ηλιακού συστήματος, με σκοπό την υποστήριξη της πλήρους αποκάλυψης και απελευθέρωσης της ανθρωπότητας.

ΟΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Μερικά από τα σκάφη αυτά φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες που τράβηξαν μέλη της ομάδα μας αυτή την εβδομάδα από ένα σκάφος “stratoprobe 5” σε ύψος περίπου 17 χλμ. (57,000 μέτρα) πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη:

Για πρώτη φορά εδώ και 26,000 χρόνια, το καθεστώς απομόνωσης που επέβαλε η ομάδα “Χίμαιρα” στον πλανήτη Γη άρχισε να παρουσιάζει σημάδια αποσταθεροποίησης.
.
Αυτός είναι και ο λόγος που ενισχύει την άμυνα της η Διοίκηση Αεροπορίας και Διαστήματος των ΗΠΑ:

http://www.ascensionwithearth.com/…/secret-space-program-up…

http://www.saffm.hq.af.mil/…/af-announces-major-changes-to…/

Η διαδικασία της αποκάλυψης θα παρουσιάζει μια εκθετική καμπύλη, αργή στην αρχή και σύμφωνη με την φάση που βιώνουμε τώρα, αλλά σταθερά θα επιταχύνεται μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη αποκάλυψη κατά την στιγμή της εκδήλωσης (του Γεγονότος).

Πολλές φαινομενικά άσχετες πρωτοβουλίες που λαμβάνονται δια μέσου του πληθυσμού της επιφάνειας (του πλανήτη) είναι μέρος του ίδιου μεγάλου σχεδίου των Δυνάμεων του Φωτός (επιχείρηση Prisonbreak) για να διασπάσουν την καραντίνα του πλανήτη.

Θα αναληφθούν πολλές νέες πρωτοβουλίες μέσω των διαστημικών προγραμμάτων όσον αφορά το κοντινό διάστημα, την Σελήνη και τον Άρη και στα επόμενα χρόνια ο κόσμος θα βιώσει σημαντικές ανακαλύψεις:

http://www.cloudsao.com/ANALEMMA-TOWER

http://www.space.com/36654-virgin-galactic-fly-space-touris…

https://sputniknews.com/…/201704261053015674-space-tourism…/

http://www.ibtimes.com.au/nasa-chief-human-spaceflight-bare…

http://www.zdnet.com/…/china-and-europe-plot-to-build-bas…/…

http://www.space.com/36829-this-company-plans-to-mine-the-m…

http://www.space.com/36858-made-in-space-archinaut-satellit…

Τα κύρια ΜΜΕ κινούνται αργά όσον αφορά την ενημέρωση του πληθυσμού και την προετοιμασία του για την αποκάλυψη, ενώ μερικές αρνητικές φατρίες προσπαθούν να περάσουν μια μερική ενημέρωση. Θα αποτύχουν όμως και τελικά θα επιτευχθεί στην αρχή μια αργή αλλά σωστή ενημέρωση, μέχρι την πλήρη Γνωστοποίηση. Αυτό αποτελεί μέρος του ιδίου σχεδίου της επιχείρησης “Prisonbreak”

http://www.ancient-code.com/nasa-mankind-discover-extrater…/

http://www.ascensionwithearth.com/…/on-verge-of-most-profou…

https://news.uchicago.edu/…/recently-discovered-solar-syste…

http://nypost.com/…/aliens-may-have-existed-in-our-solar-s…/

https://www.universetoday.com/…/look-ancient-civilizations…/

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν τελικά τον ιστό πλάσματος που εκτείνεται σε όλο το σύμπαν:

http://earth-chronicles.com/…/waves-are-found-that-go-throu…

και που περιγράφεται εδώ:

http://unifiedfractalfield.com/cosmogenetics/

Το Δίπολο Repeller, είναι μία από τις μεγαλύτερες σπειροειδείς δομές στο σύμπαν, ένας τομέας σε αυτό το σύμπαν με μια τοπική ομάδα γαλαξιών στο κέντρο του, με δύο πλευρικούς λοβούς αντίθετης πολικότητας κατανεμημένους προς στις δύο κατευθύνσεις. Είναι ο κοσμικός σταθμός καθαρισμού της πρωτογενούς ανωμαλίας στον πλανήτη Γη. Το Δίπολο Repeller είναι το κοσμικό δυναμό που θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία της συμπίεσης για την εκκαθάριση της ανωμαλίας:

https://www.nature.com/articles/s41550-016-0036

Όσον αφορά τη βασική δομή του σύμπαντος, οι επιστήμονες επιτέλους αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν υφίσταται η λεγόμενη σκοτεινή ενέργεια:

http://www.sciencealert.com/bubbles-of-expanding-space-coul…

Την ίδια στιγμή διαπιστώνεται ότι οι συχνότητες Schuman δεν αυξάνονται:

http://www.stillnessinthestorm.com/…/must-read-schumann-res…

http://www.diamondlightworld.net/…/heartmath-institute-the-…

http://sedonanomalies.weebly.com/schumann-resonance.html

Οι συχνότητες (αντηχήσεις) Schuman πήραν το όνομα τους από τον καθηγητή Schuman ο οποίος είχε εμπλακεί στην πρώιμο γερμανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και αργότερα μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ με το πρόγραμμα “paperclipped”.

Το εύρος των αντηχήσεων Schuman μεταβάλλεται και διευρύνεται όταν το ιονοσφαιρικό πλάσμα διεγείρεται εξαιτίας της ηλιακής δραστηριότητας, όπως των ηλιακών καταιγίδων, με την χρήση όπλων βαθμωτού πλάσματος και του HAARP και τελευταία επίσης όταν οι Δυνάμεις του Φωτός προσπαθούν να διαρρήξουν την ανωμαλία του πλάσματος που περιβάλλει τον πλανήτη.

Και άλλες έννοιες άρχισαν να γίνονται κατανοητές στην επιστήμη και στην εναλλακτική κοινότητα και θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά. Όπως ο δεύτερος νόμος της Θερμοδυναμικής, ο οποίος είναι λανθασμένος (δεν υπάρχουν κλειστά συστήματα στην φύση), ή το χρονοταξίδι στο παρελθόν (παραβιάζει την αιτιότητα, τουλάχιστον σε μακροσκοπικό επίπεδο) και η θεωρία της επίπεδης Γης (ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό σε επίπεδη γη θα ήταν αδύνατο λόγω της ατμοσφαιρικής απορρόφησης).

Νίκη του Φωτός!

[Αναρτήθηκε από τον Cobra την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017]

Nicos Kastanias

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ