Το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο ΤΡΑΜΠ: ΑΝΑΖΗΤΑ το ΣΚΗΠΤΡΟ του ΚΥΡΟΥ που ΧΑΡΙΖΕΙ… ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (video)

[25/05/2017 - 20:24]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιό μυστικό κρύβεται στο σκήπτρο ενός αρχαίου Πέρση βασιλιά; Γιατί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, εμφανίζεται να το αναζητά απεγνωσμένα; Ποιά καταπληκτική δύναμη υπάρχει μέσα του που την χαρίζει σε αυτόν που θα το κρατά;

Πως μπορεί να συνδέεται η αναζήτηση του σκήπτρου, με την φωτεινή σφαίρα που άγγιξαν;

Πραγματικά, μάλλον, ζούμε πολύ περίεργες μέρες…

Όπως διαβάζουμε στην huffingtonpost.com, την Κυριακή 21/5/17, η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας έστειλε μια φωτογραφία που έδειχνε τον πρόεδρο Τραμπ, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Salman bin Abdul-Aziz Al Saud Salman και τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Abdel-Fattah el-Sissi με τα χέρια τους επάνω σε μια λαμπερή σφαίρα.

Η πρεσβεία έγραψε ότι οι άνδρες ήταν εκεί για να «εγκαινιάσουν το Παγκόσμιο Κέντρο για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας στο Ριάντ».

Η τοποθέτηση των χεριών τους στην φωταυγή σφαίρα ήταν μια συμβολική χειρονομία για ένα βίντεο σχετικά με το νέο κέντρο, σύμφωνα με την Saudi Gazette.

Εντούτοις, πολύς κόσμος αντέδρασε σε αυτό το σκηνικό, με την αίσθηση κακής ή μαύρης μαγείας που υπονοούσαν οι σκιές και ο φωτισμός στα πρόσωπά τους, από τη λαμπερή σφαίρα ανάμεσα τους. Τα σχόλια, θα μπορούσε να πει κανείς, είναι αμέτρητα.

ΓΙΑΤΙ ο ΤΡΑΜΠ ΨΑΧΝΕΙ το ΣΚΗΠΤΡΟ με ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του ΚΥΡΟΥ (video)

Την επόμενη μέρα 22/5/17, σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου στο whitehouse.gov, μια δήλωση για το Nowruz, το Περσικό Νέο Έτος, ο Πρόεδρος Trump ανέφερε τον Πέρση βασιλιά Κύρο τον Μέγα -και φαινόταν να προτείνει μια σύγκριση μεταξύ του ίδιου και του αρχαίου περσικού ηγεμόνα:

«Ο Κύρος ο Μέγας, ηγέτης της αρχαίας Περσικής Αυτοκρατορίας, δήλωσε ότι η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και ο πλούτος αποτελούν από κοινού την μεγαλύτερη ευτυχία της ανθρωπότητας. Αν κληροδοτήσετε και τα τρία στους λαούς σας, η αγάπη τους για σας δεν θα πεθάνει ποτέ».

Ο υπαινιγμός της προαναφερόμενης σύγκρισης φαίνεται να επιβεβαιώνεται στο εξής tweet που φέρεται να έγραψε ο ΝτόναλντΤραμπ:

ΓΙΑΤΙ ο ΤΡΑΜΠ ΨΑΧΝΕΙ το ΣΚΗΠΤΡΟ με ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του ΚΥΡΟΥ (video)

Το τουιτ, εκτός από την huffingtonpost.com μπορείτε να δείτε εδώ από Pixelated Boat και γράφει:

«Ο Κύρος ο Mεγάλος, θάφτηκε με ένα σκήπτρο καταπληκτικής δύναμης. Εγώ, ο Βασιλιάς του Νέου Κόσμου, διατάζω το λαό μου να βρει τον τάφο του και να ανακτήσει το σκήπτρο του. Κανείς δεν θα κοιμηθεί, μέχρι να βρεθεί το σκήπτρο».

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Γιατί αναζητά το χαμένο σκήπτρο του Κύρου; Ποιά υπερφυσική δύναμη κρύβεται σε αυτό;

ΓΙΑΤΙ ο ΤΡΑΜΠ ΨΑΧΝΕΙ το ΣΚΗΠΤΡΟ με ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του ΚΥΡΟΥ (video)

Τι εννοεί όταν λέει «Εγώ, ο Βασιλιάς του Νέου Κόσμου»;

Κάποιοι σπεύδουν να δικαιολογήσουν πως όλα αυτά είναι εντελώς αλληγορικά, ή ακόμα ότι δεν ισχύουν, ότι πρόκειται για σατυρικό του Pixelated Boat. Ωστόσο, πολλές αλήθειες είναι «καμουφλαρισμένες» μέσα στην σάτυρα. Κάποιοι άλλοι κάνουν αναπόφευκτα συγκρίσεις με τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος λέγεται ότι είχε πάθος με την αναζήτηση αποκρυφιστικών αντικειμένων τα οποία θα μπορούσαν να περιέχουν μαγική ή υπερφυσική δύναμη, όπως π.χ. η λόγχη του Λογγίνου (που τρύπησε τον Ιησού στον Σταυρό), την Κιβωτό της Διαθήκης και άλλα πολλά…

Και, για να «τριτώσει», ο Τραμπ προσεύχεται στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ:

https://youtu.be/oSHDVsnTiRU

Κι αν όλα αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, φανταστείτε ως που φτάνουν οι θεωρίες συνωμοσίας ! ! !

Μήπως, τελικά, «ο Τραμπ δεν είναι ο ίδιος από την στιγμή που άγγιξε την σφαίρα», όπως γράφεται σαν, σχόλιο στο παραπάνω τουιτ;…

Περίεργα πράγματα… Δεν νομίζετε;…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ