Φτιάξτε μόνοι σας Λάδι Πιπεριού Cayenne

Το λάδι Cayenne δεν είναι αιθέριο έλαιο (φημισμένο για τα εγκαύματα που μπορεί να προκαλέσει), αλλά ένα λάδι όπως το ελαιόλαδο και το λάδι καρύδας εμποτισμένο με τα θεραπευτικά οφέλη του πιπεριού Cayenne.

Το λάδι Cayenne προσφέρει την ανακούφιση από τον πόνο και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του με πρόσθετο το γεγονός ότι είναι απολύτως φυτικό.

Πέρα από μια αίσθηση καψίματος το πιπέρι Cayenne δεν έχει τις παρενέργειες που έχουν τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως για παράδειγμα η ασπιρίνη.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από πόνους στη μέση φυσικά και με ασφάλεια.

Πως να φτιάξετε λάδι Cayenne:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1/4 της κούπας πιπεριού Cayenne (σε σκόνη)
  • 1/2 της κούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

1ο βήμα: Βάλτε το πιπέρι Cayenne και το ελαιόλαδο σένα βάζο με καπάκι και αφήστε το για 2 βδομάδες.

2ο βήμα: Στραγγίστε και κάντε μασάζ τις περιοχές που αισθάνεστε πόνο.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

hippieteepee.gr

loading...