ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ YALDABAOTH ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Πλησιάζει η ώρα της εξόντωσης του..

ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ YALDABAOTH ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Τα χειρόγραφα των Γνωστικών γράφουν για τον Γιαχβέ:

… – Ο δημιουργός του Αδάμ και της Εύας, του βιβλικού κήπου της Εδέμ, δεν ήταν θεός, αλλά ένα κατώτερο ον, ένας άρχοντας του σκότους, μια σκοτεινή καρικατούρα του δημιουργού Θεού, ένας δράκος που ονομαζόταν Γιαχβέ, που αναφέρεται πάνω από 270 φορές στην Βίβλο και που ο ίδιος ταύτιζε τον εαυτό του με τον δημιουργό του κόσμου.

Ο Γιαχβέ ήταν αλαζονικό πνεύμα και μπροστά στους άλλους ερπετοειδείς συντρόφους του Αννουνάκι ανακήρυξε τον εαυτό του θεό λέγοντας: “Εγώ είμαι πατέρας και θεός σας και πάνω από μένα δεν υπάρχει κανένας άλλος”!

Στην δήλωση του αυτή παρενέβη η μητέρα του η Αχαμόθ η οπoία του είπε: “Κάνεις λάθος”. Και συνέχισε: “Λέει ψέματα ο Ιαλνταμπαόθ, μην τον ακούτε, υπάρχει δημιουργός του”!

Ο Ιαλνταμπαόθ στα ίδια αρχαία κείμενα περιγράφεται ως παιδί του χάους. Στο απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιούδα ως ένας άγγελος από τους δώδεκα αγγέλους που ήλθαν να βασιλέψουν στο χάος. Στο απόκρυφο ευαγγέλιο του Νικοδήμου ο Ιαλνταμπαόθ ταυτίζεται με τον σατανά..

[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]

Στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό το καλοκαίρι του 2017, η κακοδαιμονία της ανθρωπότητας εισέρχεται στο τελευταίο της στάδιο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η κεφαλή της οντότητας Yaldabaoth, η οποία κατακρατεί τις τελευταίες top quark βόμβες, εξακολουθεί να περιβάλλει σε ύψος μόλις τριών ακτίνων τον πλανήτη

Η επιστημονική κοινότητα είχε ανιχνεύσει πριν από χρόνια την μορφή του φρικτού πλάσματος που περιβάλλει την Γη

Οι Φωτεινές Δυνάμεις βρίσκονται στην διαδικασία της εξόντωσης του και στην πλήρη εκκαθάριση του πλανήτη

Nicos Kastanias