21 Αυγούστου: Κάτι Σπάνιο και Μοναδικό θα Συμβεί στον Πλανήτη. Έχετε λίγες μέρες να προετοιμαστείτε (video)

[27/07/2017 - 08:46]

Στις 21 Αυγούστου, θα συμβεί ολική ηλιακή έκλειψη που θα βυθίσει στο σκοτάδι το μισό πλανήτη για τρία λεπτά, για πρώτη φορά μετά από 99 χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το φαινόμενο για πολλούς ερμηνεύτηκε ως σημάδι της

Αποκάλυψης! Ο Gary Ray, ένας ιεροκήρυκας ισχυρίζεται ότι η έκλειψη θα σημάνει και την αρχή… για το τέλος του κόσμου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και θα τελειώσει με μία δεύτερη ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου του 2024.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πιστοί θα βρεθούν στον παράδεισο, ενώ οι αρνητές θα περάσουν δύσκολα στη Γη.

Πηγή: dailystar – paradrasi.gr

Σχόλιο diadrastika: Παρόμοια άρθρα έχουν εμφανιστεί πολλές, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα που να έχουμε αντιληφθεί. Ωστόσο, ίσως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η μοναδική αυτή έκλειψη αναφέρεται ήδη από παλαιότερα σε washingtonpost.com και tribune.com, ενώ αφορά κυρίως τις ΗΠΑ.

Αν, λοιπόν, σας αρέσουν αυτού τους είδους τα φαινόμενα και βρίσκεστε ήδη εκεί ή αν σκοπεύετε να πάτε εκείνες τις ημέρες, αλλά δεν έχετε προετοιμαστεί με τον σχετικό εξοπλισμό (τηλεσκόπια κλπ) προμηθευτείτε τα ειδικά γυαλιά για τις εκλείψεις και παρακολουθείστε την ! ! !

Δείτε τον χάρτη των περιοχών σύμφωνα με την NASA:

Έκλειψη

The Sun will Turn to Darkness and YOU Have Only a Few Days to Prepare

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ