Ο Χυμός που Καίει το 50% των Θερμίδων του Φαγητού μετά από 30 Λεπτά

Ο Χυμός που Καίει το 50% των Θερμίδων του Φαγητού μετά από 30 Λεπτά

Μερικές γουλιές αυτού του εκπληκτικού χυμού μετά από κάθε γεύμα μπορούν να κάψουν σχεδόν τις μισές θερμίδες που καταναλώσατε κατά τη διάρκειά του. Η αποτελεσματικότητα αυτού του χυμού στη γρήγορη καύση των θερμίδων οφείλετε στα συστατικά του.

Είναι ένα μείγμα γκρέιπφρουτ και μελιού και οι χημικές ουσίες που περιέχει, συμμετέχουν στην καύση των θερμίδων και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Επίσης, είναι αποτελεσματικό και για την αντιμετώπιση άλλων προβλημάτων, όπως για την υψηλή πίεση του αίματος και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με το κυκλοφορικό σύστημα.

Ο Χυμός που Καίει το 50% των Θερμίδων του Φαγητού

Οι πιο σημαντικές χημικές ουσίες του χυμού αυτού είναι:

– Η πηκτίνη. Βοηθά τη χοληστερόλη να αποβληθεί πιο γρήγορα από το σώμα. Η πηκτίνη επιταχύνει επίσης το μεταβολισμό και την κίνηση των ουσιών στο σώμα.

– Το λυκοπένιο, που βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

Για να το φτιάξετε αυτό το μαγικό χυμό το μόνο που χρειάζεστε είναι:

– 1 μεγάλο γκρέιπφρουτ
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Προετοιμασία:

Κρατήστε τα γκρέιπφρουτ στο ψυγείο. Κάθε φορά που θέλετε να φτιάξετε το χυμό, πάρτε ένα από το ψυγείο και κόψτε το στη μέση. Με τη βοήθεια ενός φλιτζανιού και με ένα κουτάλι, αφαιρέστε την εσωτερική σάρκα του καρπού και ρίξτε τη στο μπλέντερ. Ρίξτε στο μπλέντερ και την κουταλιά με το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί ο χυμός.

Αυτός ο Χυμός θα Κάψει το 50% των Θερμίδων του Φαγητού μετά από 30 Λεπτά

Θα πρέπει να καταναλώσετε το χυμό μέσα σε 30 λεπτά αφού έχετε φάει. Όσο πιο κοντά είναι χρονικά στο γεύμα, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η δράση του.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

share24.gr

loading...