Μέγας Αλέξανδρος

Αλέξανδρου εποχήν.

Μέγας Αλέξανδρος σαν σήμερα σαν χθες. Σαν τώρα.

Άφησε τα Οστά του στη Γαία.

Τελευταία έλευση φωτός Απόλλωνος δια την σωτηρίαν της Γαίας ήταν στην εποχή του μεγάλου Αλεξάνδρου​.

Oι αόρατοι εχθροί κατάφεραν να διχοτόμουν τους Έλληνες ,όπου είναι το πιο ιερό γένος των ουρανών.ολοι οι κόσμοι και όλοι οι πλανήτες σφιζουν από ζωή ,ελληνικά στοιχεία και γονίδια. Δυστυχως εδώ μετά την καθοδόν των δονήσεων και των ισχυρών γαιωφυσικων καταστροφών μετα Ατλαντίδας εποχής ,η θεα γαια αποκόπηκε απο τους ουρανούς και οι πλάνες, το έρεβος , ο κόσμων των σκοτεινών ψυχών διακυβερνουν τη Γαία πολλές χιλιάδες έτη.

Ο υιός του Διός Αλέξανδρος ο Μακεδών ,δεν πέθανε και δεν δηλητηριάστηκε από κανέναν διαισθάνομαι , αλλά ξεψύχησε από κατάποση και μελαγχολία, επερνε μηνύματα απο τους ουρανούς με το αστρικό του σώμα, και ήταν στο συμβούλιο των αθανάτων θεών. Ήλθε συνειδητά απο τον βήτα Σείριο με αποστολή και αφυπνίστηκε στην ηλικία των 13 ετών. Έκτοτε γνώριζε ποιος ήταν και πια η αποστολή του.

Ο μέγιστος όλων των γενηθεντων, λίγο πριν ξεψυχήσει αφού οι διαταγές ήταν να γίνει βασιλεύς βασιλέων ο μέγας Ηφαιστίωνας όταν αφήσει το σώμα του ,αλλά δυστυχώς ο Ηφαιστίωνας πέθανε λίγους μήνες πρίν, πιθανόν απο δηλητηρίαση. Όταν ξεψυχούσε ο Αλέξανδρος ουρλιάζε (στον Κρατερό) και αναφέρε στο ανωτατο ηγεμονίκο συμβούλιο επιτελείο του να δώσουν τη βασιλεία του στον μέγα Κρατερό και όχι στο κρατιστο όπως ψευδα ανάφεραν οι ηγουμενες αντιβασιλείς διατι όλοι ήσαν άξιοι ημίθεοι, ο Κρατερος άξιος αήττητος μέγας στρατηγος και πολεμιστής που γνώρισε το θνητό γένος είχε αφήσει εκπληκτικό τον Αλέξανδρο που τον θαύμαζε, του είχε εξάλλου και απόλυτη εμπιστοσύνη,και τον είχε στείλει στην Ελλάδα σαν ηγεμονων και δοιηκητη της Μακεδονία,τη ώρα που πέθανε.

O Κρατερος ήταν προς Μακεδονία και όχι παρον. Οι 7 ηγεμονες αντιβασιλείς δοιηκησεων ( Πευκετας, Λυσίμαχος,Πειθωνας, Αριστονους, Πτολεμαίος, Περδίκκας , Λεονατος) με μια τεράστια αυτοκρατορία που είχε δημιουργήσει με ένα στρατό πεζικό 150.000.,με 70.000 ναυτες και ναυτική δύναμη εκατοντάδες πλοία, 30.000 ιππείς αξιωματικους ,και τεράστια ελληνικά σύνορα ανατολάς δυσμάς, μία τεράστια αυτοκρατορία με ελληνικες πόλεις και αμύθητα πλούτη χρυσού .

Oι 7 αντιβασιλείς με κυρίαρχο τον πτολεμαιο δεν εκτέλεσαν τις εντολές του μέγα ,δια ένωσιν και συνεχίσην της αυτοκρατορίας και μετά από 2 έτη αφού δεν κατέληξαν ομόφωνα ποιος οριστεί αναξ ηγεμών βασιλεύς ,αφού όλοι ήσαν το ίδιο εκπαυδευμενοι και μυημένοι αποφάσισαν να χωρίσουν τη παγκόσμια αυτοκρατορία και να πάρει ο καθένας ότι του αξίζει, εκτός τον Αριστονου ηγεμονων αφού δεν θέλησε βασιλειες αλλά να είναι κοντά στην Ολυμπιάδα ίσως ερωμένη του η, ίσως εντολές του Αλέξανδρου να την προστατέψει όπως και αξία έκανε ο μέγας ήρωας Αριστονους αφού σκοτώθηκε για την σωτηρία τής ολυμπιαδας και το όραμα της μεγάλης Ελλάς εχάθη, συμπέρασμα λοιπόν ο μεγαλύτερος εχθρός είμεθα εμείς αφού όλο το γένος του Αλέξανδρου από πατερα μητέρα και γόνους εδολοφονηθει από Ελληνες…οι ηγεμόνες αφού οι χώρισαν την τεράστια αυτοκρατορία , δυστυχως​ αρχισαν τις εμφύλιες​ σύγκρουσεις

Τώρα γνωρίζει ποιος ευθύνεται τόσο χαμηλά που έφτασε η Ελλάς όταν αλληλοεξουδετερώνονται μεταξύ ημων .ολοι οι ηγεμόνες ήσαν παιδικοί φίλοι και απόφοιτοι της σχολής μιεζας του ιδρυτή μέγα Φιλιππου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σέκερης Απολλώνας