Τι Αναζητούν Υποσυνείδητα οι Γυναίκες σε έναν Άντρα (video)

[23/07/2017 - 11:54]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιός θα ήταν ο ιδανικός άντρας για μία γυναίκα; Πόσο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση;

Μήπως το να είναι κάποιος γνήσιο «αρσενικό», όμορφος, έξυπνος, γενναιόδωρος,

δεν είναι αρκετά για τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα-συντρόφου-συζύγου»; Ή μήπως μέσα σε αυτά κρύβονται και συνυπάρχουν κρυφές πτυχές που οι γυναίκες υποσυνείδητα ψάχνουν να εντοπίσουν, αλλά πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνονται;

Σύμφωνα με πολλές έρευνες που διεξήχθησαν σε γυναίκες, έχουμε περίπου τα εξής, επιγραμματικά:

Αν και οι άνδρες δεν το πιστεύουν, τα αρσενικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους είναι πολύ πιο σημαντικά για τις γυναίκες από τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, για αρκετά μεγάλη πλειοψηφία γυναικών, ένας άνδρας που είναι καλός με τα παιδιά και ίσως όχι τόσο όμορφος είναι ένας πολύ πιο σέξι άντρας από έναν πολύ ελκυστικό αλλά όχι ιδιαίτερα «καταρτισμένο» στο θέμα των παιδιών.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι πως, όταν πάνω από 1.000 γυναίκες, ηλικίας 21 έως 54 ετών που ρωτήθηκαν για τις έρευνες, μόνο το 13% δήλωσαν ότι αξιολόγησαν τους «μυς» σε έναν άνδρα, ενώ το 66% θεωρούσε την ηθική ακεραιότητα ως βασική απαίτηση.

Ένα τεράστιο ποσοστό (84%) έδειξε πως ο «πιστός» άντρα είναι σέξυ. Επίσης, η αξιοπιστία ανεβάζει έναν άντρα στα μάτια μίας γυναίκας, όπως και η καλοσύνη, η ηθική ακεραιότητα αλλά και το να έχει το ένστικτο του γονιού-πατέρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την δυνατότητα να τα παρατηρούν όλα αυτά και να τα αντιλαμβάνονται πολύ καλά. Είναι μέσα στο βιολογικός τους ένστικτο.

Δείτε επίσης: Τι Αναζητούν Υποσυνείδητα οι Άντρες σε μια Γυναίκα

Δείτε και το σχετικό video:

5 Traits Women Look For In A Man

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ