Ζευγάρι

 

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά!


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιός θα ήταν ο ιδανικός άντρας για μία γυναίκα; Πόσο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση;

Μήπως το να είναι κάποιος γνήσιο «αρσενικό», όμορφος, έξυπνος, γενναιόδωρος, δεν είναι αρκετά για τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα-συντρόφου-συζύγου»; Ή μήπως μέσα σε αυτά κρύβονται και συνυπάρχουν κρυφές πτυχές που οι γυναίκες υποσυνείδητα ψάχνουν να εντοπίσουν, αλλά πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνονται;

Σύμφωνα με πολλές έρευνες που διεξήχθησαν σε γυναίκες, έχουμε περίπου τα εξής, επιγραμματικά:

Αν και οι άνδρες δεν το πιστεύουν, τα αρσενικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους είναι πολύ πιο σημαντικά για τις γυναίκες από τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, για αρκετά μεγάλη πλειοψηφία γυναικών, ένας άνδρας που είναι καλός με τα παιδιά και ίσως όχι τόσο όμορφος είναι ένας πολύ πιο σέξι άντρας από έναν πολύ ελκυστικό αλλά όχι ιδιαίτερα «καταρτισμένο» στο θέμα των παιδιών.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι πως, όταν πάνω από 1.000 γυναίκες, ηλικίας 21 έως 54 ετών που ρωτήθηκαν για τις έρευνες, μόνο το 13% δήλωσαν ότι αξιολόγησαν τους «μυς» σε έναν άνδρα, ενώ το 66% θεωρούσε την ηθική ακεραιότητα ως βασική απαίτηση.

Ένα τεράστιο ποσοστό (84%) έδειξε πως ο «πιστός» άντρα είναι σέξυ. Επίσης, η αξιοπιστία ανεβάζει έναν άντρα στα μάτια μίας γυναίκας, όπως και η καλοσύνη, η ηθική ακεραιότητα αλλά και το να έχει το ένστικτο του γονιού-πατέρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την δυνατότητα να τα παρατηρούν όλα αυτά και να τα αντιλαμβάνονται πολύ καλά. Είναι μέσα στο βιολογικός τους ένστικτο.

Δείτε επίσης: Τι Αναζητούν Υποσυνείδητα οι Άντρες σε μια Γυναίκα

Δείτε και το σχετικό video:

5 Traits Women Look For In A Man

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Φόρτωση...

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το σχόλιό σας
Το όνομά σας