Ενεργοποιούνται Αντικείμενα και Τόποι Δύναμης που Επηρεάζουν τις Πλανητικές Εξελίξεις

Cobra: Διάφορα αντικείμενα και τόποι δύναμης που επηρεάζουν τις πλανητικές εξελίξεις, βρίσκονται στην διαδικασία ενεργοποίησης τους υπό την καθοδήγηση του Comte de Saint Germain..

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “KALERGI”

Κύριος στόχος των Δυνάμεων του Φωτός είναι τώρα η πλήρης εξόντωση της οντότητας Yaldabaoth, οι βόμβες toplet και η Μαύρη Πέτρα, που τροφοδοτούν την πρωτογενή ανωμαλία που μαστίζει τον πλανήτη. Για όλα αυτά δεν μπορούν να δοθούν σχετικές πληροφορίες, πριν ολοκληρωθούν οι λεπτές επιχειρήσεις που διεξάγονται..

Η “Χίμαιρα” ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για την “εισβολή” του στόλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και ενισχύει τις αμυντικές της θέσεις στη χαμηλή τροχιά της Γης. Η “Χίμαιρα” κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του 6ου κλάδου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων:

Http://news.antiwar.com/…/house-votes-to-make-space-corps-…/
Https://federalnewsradio.com/…/house-panel-votes-to-split-…/
Http://www.foxnews.com/.…/space-warfare-america-could-soon-h …

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, όσον αφορά τα τμήματα της που εξακολουθούν να ελέγχονται από την Cabal, προετοιμάζεται για πιθανή σύγκρουση με τις δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, στην τελευταία γραμμή άμυνας της “Χίμαιρας” στη χαμηλή τροχιά της Γης:

Http://mysteriousuniverse.org/…/the-us-air-force-is-prepar…/

Αυτό μπορεί να συμβεί ακριβώς πριν την εκδήλωση, αν δε συμβεί, θα είναι μια περιορισμένη, σύντομη και θεαματική σύγκρουση, η οποία θα καταλήξει σε πλήρη ήττα της “Χίμαιρας”.

Εν τω μεταξύ, οι Φωτεινές Δυνάμεις προωθούν την πλήρη αποκάλυψη, με πρώτο ελπιδοφόρο σημάδι τον νέο προτεινόμενο “10ο πλανήτη”, ο οποίος μοιάζει πιο πολύ με τον πραγματικό Πλανήτη “X”, παρά με τον προηγούμενο “9ο πλανήτη”:

Https://uanews.arizona.edu/.…/ua-scientists-and-curious-case …
Https://www.space.com/37295-possible-planet-10.html

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα τροχιακά στοιχεία του νέου πλανήτη είναι πιο κοντά στον πλανήτη “Χ”, όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

Http://2012portal.blogspot.com/2016/01/planet-x.html

Η NASA αναγκάστηκε να αρνηθεί την ύπαρξη Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων και βάσεων στον Άρη, μετά την συνέντευξη του Robert David Steele στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alex Jones, η οποία έφτασε στα Mainstream Media:

Http://exopolitics.org/slave-colony-on-mars-claim-goes-mai…/

Http://phibetaiota.net/…/michael-salla-expolitics-includin…/

Https://www.space.com/37366-mars-slave-colony-alex-jones.ht

Παρ’ όλα αυτά, η μελλοντική αποικία που σχεδιάζει να δημιουργήσει ο Elon Musk στον Άρη παίρνει την στήριξη των Mainstream edia. Η ανθρωπότητα θα σπάσει την καραντίνα που της έχει επιβληθεί και θα αρχίσει να ταξιδεύει στο διάστημα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο:

Https://www.space.com/37200-read-elon-musk-spacex-mars-colo

Στο μεταξύ, στην επιφάνεια του πλανήτη, οι Φωτεινές Δυνάμεις άρχισαν να ενεργοποιούν συγκεκριμένα αντικείμενα και τόπους δύναμης μέσα στο ενεργειακό πλέγμα, ως μέρος του έργου της Νέας Ατλαντίδας, υπό την καθοδήγηση του Comte de Saint Germain.

Το πρώτο σημείο που βρίσκεται στο στάδιο της ενεργοποίησης, είναι ο Ναός της Αγάπης, κοντά στο Petit Trianon:

Http://en.chateauversailles.fr/…/estate-tr.…/english-gardens

Η Αίθουσα των Κινουμένων Καθρεφτών στο κτίριο Petit Trianon, είναι ο τόπος όπου άρχισαν τα αληθινά μυστήρια της Θεάς της Ατλαντίδος το 1776, από την Princess de Lamballe και την Marie Antoinette, σύμφωνα με τις εντολές του Comte de Saint Germain.

Η βασίλισσα της Γαλλίας είναι αυτή που ξεκίνησε τα μυστήρια της Θεάς και εδώ είναι η απόκρυφη απόδειξη για εκείνους που είναι έτοιμοι να το αντιληφθούν:

Η ενεργοποίηση του Petit Trianon στέλνει ισχυρές ενέργειες της Θεάς μέσα από μια γραμμή Ley, η οποία περνά μέσα από το Ναό της Αγάπης στο Long Island, καταστέλλοντας αποτελεσματικά την αναταραχή που δημιουργεί η οντότητα πλάσματος Yaldabaoth στις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ:

Http://recreatingbalance1.blogspot.com/.…/new-atlantis-align …

Ο άλλος τόπος δύναμης που βρίσκεται στη διαδικασία της ενεργοποίησης, είναι το στέμμα του Αγίου Στεφάνου:

Https://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Crown_of_Hungary
Http://www.lmrkat.hu/szentkorona.html

Τα σημεία αυτά άρχισαν να αναμεταδίδουν τις έντονες ενέργειες που εκπέμπονται από το αστρικό σύστημα του Σειρίου, ενισχύοντας τις δυνάμεις των θετικών Ναών υπό τον Βίκτωρα Ορμπάν, στον αγώνα του εναντίον της Cabal που προσπαθεί να καταστρέψει την Ευρώπη.

Στρέφεται ενάντια στον Σόρο:

Http://dailycaller.com/…/hungarian-pm-soros-threatens-the-…/

και ενάντια στην καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η οποία ξεκίνησε από την Angela Merkel, η οποία είναι ο κύριος υποστηρικτής του σχεδίου Kalergi:

Http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-…/
Https://sovereignwales.com/…/the-genocidal-kalergi-plan-to…/

Οι Δυτικές Θετικές Δυνάμεις καθώς και πολλές θετικές οικογένειες Λευκών Ευγενών από την πρώην Αυστρο-ουγγρική Αυτοκρατορία, συμμετέχουν στον αγώνα για την σωτηρία της Ευρώπης:

Https://visegradpost.com/…/the-central-european-defence-co…/

Εδώ είναι ένας υπαινιγμός:

Http://www.rumormillnews.com/esterhazy_connection.htm

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με άλλα αντικείμενα και τόπους δύναμης που επηρεάζουν τη γεωπολιτική κατάσταση, θα δοθούν όταν ληφθεί πράσινο φως για τον σκοπόν αυτόν.

Νίκη του Φωτός!

Αναρτήθηκε από τον Cobra χθες, 5 Ιουλίου 2017

[Στην εικόνα το Στέμμα του Αγίου Στεφάνου, το οποίο σύμφωνα με τον Cobra βρίσκεται στην διαδικασία ενεργοποίησης του, εκπέμποντας θετική ενέργεια την οποία λαμβάνει και αναμεταδίδει από το αστρικό σύστημα του Σειρίου]

Nicos Kastanias