ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είναι πολύ πιθανό ότι δεν έχουμε ακόμα δει εξωγήινους στο διάστημα ή στη Γη, επειδή απλούστατα η νοήμων εξωγήινη ζωή βρίσκεται πέρα από τις δυνάμεις κατανόησής μας και δεν μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Στην πραγματικότητα, δεν αποκλείεται οι εξωγήινοι να μας «κοιτούν ήδη κατά πρόσωπο».

Η σοκαριστική αυτή δήλωση δεν προέρχεται από κάποιον …τρελαμένο με τα UFO, αλλά από τον κορυφαίο βρετανό επιστήμονα, τον λόρδο Μάρτιν Ρις, επικεφαλής (βασιλικό) αστρονόμο της χώρας και πρόεδρο του πλέον αξιοσέβαστου επιστημονικού ιδρύματος στον κόσμο, της Βασιλικής Εταιρίας της Βρετανίας.

Ο Ρις έκανε τις δηλώσεις αυτές, σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», λίγες μέρες μετά τη διοργάνωση από την επιστημονική ακαδημία της χώρας της πρώτης διεθνούς συνδιάσκεψης για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής με τίτλο «Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία».

«Μπορεί να μας κοιτάζουν κατά πρόσωπο και απλώς να μην τους αναγνωρίζουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνουμε για κάτι που μοιάζει πολύ με μας, υποθέτοντας ότι τουλάχιστον έχουν παρόμοια μαθηματικά και τεχνολογία», τόνισε ο κορυφαίος επιστήμων.

«Υποπτεύομαι ότι μπορεί να υπάρχει ζωή και νοημοσύνη εκεί έξω με μορφές που δεν μπορούμε να διανοηθούμε. Όπως ακριβώς ένας χιμπατζής δεν μπορεί να καταλάβει την κβαντική θεωρία, μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν πτυχές της πραγματικότητας που βρίσκονται πέρα από τις δυνατότητες των εγκεφάλων μας», πρόσθεσε.

Πληθαίνουν οι διαρροές από την NASA για ύπαρξη εξωγήινης ζωής και μάλιστα πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζαμε, με την «έγκριτη επιστημονική κοινότητα» να αποδέχεται τις θεωρίες αυτές.

Ωστόσο για πιο πράγμα προετοιμάζουν μαζικά την παγκόσμια κοινή γνώμη; Πρόκειται για συγκεχυμένες θεωρίες – αναφορές που υπολείπονται αληθινών στοιχείων ή κάτι άλλο;

Τα νερά πάνω στο ζήτημα ήρθε να ταράξει αυτή τη φορά ένας πρώην μηχανικός της NASA, ο Norman Bergrun, λέγοντας δημοσίως πως τεράστια διαστημόπλοια βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα. Μάλιστα η ύπαρξή τους κρύβεται τόσο από τη NASA όσο και από άλλοι διαστημικούς οργανισμούς πάνω στον πλανήτη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τουλάχιστον ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημικό σκάφος βρίσκεται στο ηλιακό σύστημα της Γης γύρω από δακτυλιοειδείς πλανήτες όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός. Τα διαστημόπλοια αυτού του μεγέθους απορροφούν κατά κάποιον τρόπο ενέργεια από τους πλανήτες αυτούς, προκειμένου να πολλαπλασιάζονται αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Οι δηλώσεις του προέρχονται από ένα βίντεο διάρκειας 17 λεπτών από το κανάλι SecureTeam 10 ένα κανάλι στο YouTube, το οποίο έχει σχεδόν 900.000 συνδρομητές και ασχολείται με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πάντως η παραδοχή αυτή του πρώην μηχανικού της NASA δεν χρήζει μεγάλης αποδοκιμασίας. Αντιθέτως υπάρχει σιγή ιχθύος από τη NASA πάνω σε αυτές τις αποκαλύψεις.

Ο ίδιος μάλιστα συνέγραψε βιβλίο για τα δαχτυλίδια του Κρόνου το 1986, αναφέροντας από τότε πως τα δαχτυλίδια του Κρόνου ήταν γεμάτα από γιγαντιαία σκάφη.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Όλοι αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν όντως υπάρχουν, πως μοιάζουν.

Πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι σύμφωνα με τους επιστήμονες

Το Business Insider συνέλεξε πληροφορίες από μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου για το πως μπορεί να μοιάζουν τα πλάσματα αυτά.

Αρχικά, οι επιστήμονες δεν συμφωνούν σε μια μορφή, μέγεθος ή χρώμα. Ακόμα, αναφέρουν ότι οι εξωγήινοι έχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως το ότι ζουν σε στεριά για να αναπτύσσουν τεχνολογία πυραύλων, διόφθαλμη όραση για να μετρούν την απόσταση, μάτια κοντά το ένα με το άλλο για να μειώνουν το χρόνο που λαμβάνουν και επεξεργάζονται τα σήματα, τουλάχιστον δύο πόδια για ευκινησία και χέρια με τουλάχιστον τρία δάχτυλα για να πιάνουν και να μεταχειρίζονται εργαλεία.

Οι εξωγήινοι επίσης μοιάζουν αρκετά στον άνθρωπο, ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εξελικτικό βιολόγο και συγγραφέα Ρίτσαρντ Ντόκινς, που έφερε το παράδειγμα της όρασης, υποστηρίζει ότι σε έναν κόσμο με άπλετο φως (όπως η Γη) τα μάτια των τοπικών μορφών ζωής θα εξελίχθηκαν με τρόπο παρόμοιο με εκείνον των μορφών ζωής στον πλανήτη μας.

Δείτε εδώ το βίντεο

Γνωρίστε τους αστροναύτες της NASA που πιστεύαν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και πως έχουν επισκεφτεί τη Γη

Οι άνθρωποι συχνά χαρακτηρίζουν όσους πιστεύουν στους εξωγήινους «τρελούς» υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας.

Αλλά υπάρχει και μία μικρή ομάδα από αστροναύτες της NASA που ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και ότι έχουν επισκεφτεί τη Γη εδώ και καιρό.

Τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς τους βετεράνους αστροναύτες έγιναν διάσημοι από τη στιγμή που εξέφρασαν την ειλικρινή άποψή τους σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων.

Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν ότι τα UFO αιωρούνταν πάνω από πυρηνικά όπλα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι τα έχουν δει από κοντά.

Αυτοί είναι οι τέσσερις αστροναύτες της NASA που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν.

Έντγκαρ Μίτσελ

Ο Έντγκαρ Μίτσελ ήταν το έκτο άτομο που περπάτησε στο φεγγάρι το 1971 όταν το Απόλλων 14 της ΝΑSA προσγειώθηκε στην περιοχή Fra Mauro.

O αστροναύτης ισχυρίστηκε ότι μία έντονη πνευματική παρουσία κατά την επιστροφή του από το φεγγάρι. Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο να προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι είχαν σώσει πριν από καιρό την ανθρωπότητα από έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο και πρότεινε στο Βατικανό να επεκτείνει τις γνώσεις του γύρω από την εξωγήινη φυλή.

Ο αστροναύτης πιστεύει ακράδαντα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συγκάλυψε μέχρι και το σκάνδαλο Ρόζγουελ, όταν το 1950 ένας δίσκος που μοιάζει με UFO συνετρίβη κοντά σε μία μικρή πόλη στο Νέο Μεξικό.

Ο Μίτσελ πέθανε στο νοσοκομείο στις 4 Φεβρουαρίου, το 2016, στην ηλικία των 85 ετών.

Γκόρντον Κούπερ

Ο Γκόρντον Κούπερ ήταν ένας από τους επτά αστροναύτες που είχαν επιλεγεί για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων της NASA. Με την κωδική ονομασία Πρόγραμμα Μέρκιουρι (Project Mercury, Πρόγραμμα «Ερμής»). Οι 7 αυτοί πρώτοι αστροναύτες των ΗΠΑ έμειναν γνωστοί ως «Αρχικοί Επτά» και ορισμένοι αποτέλεσαν εκπαιδευτές και αρχηγούς για τα επόμενα γκρουπ αστροναυτών της ΝΑΣΑ. Δευτερεύοντες στόχοι του Προγράμματος ήταν η δοκιμή και ανάπτυξη συστημάτων για την προσθαλάσσωση, τον έλεγχο και τη διακυβέρνηση των σκαφών.

Ο Κούπερ ισχυρίστηκε ότι είδε έναν ιπτάμενο UFO πάνω από τη Γερμανία το 1951. «Πιστεύω ότι τα εξωγήινα οχήματα και τα πληρώματά τους επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη μέσω άλλων πλανητών που είναι λιγότερο τεχνικά προηγμένοι σε σχέση με τη Γη» είπε στον ΟΗΕ, το 1984.

«Μπορούμε να τους αποδείξουμε ότι έχουμε μάθει πως μπορούμε να επιλύουμε ειρηνικά τα προβλήματά μας και όχι με πόλεμο. Η αποδοχή των εξωγήινων θα έχει τεράστια πλεονεκτήματα εξέλιξης του κόσμου μας σε όλους τους τομείς».

Ο Κούπερ έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και πέθανε στις 4 Οκτωβρίου του 2004 ,σε ηλικία 77 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ντίκι Σλέϊτον

Ο Ντίκι Σλέϊτον ήταν επίσης μέλος του πληρώματος της NASA για το διαστημικό Πρόγραμμα Μέρκιουρι, προτού γίνει διευθυντής της NASA για τις επανδρωμένες πτήσεις.

Επίσης είχε αναφέρει ότι το 1951 είδε ένα UFO. «Έμοιαζε με ένα πιάτο που καθόταν έχοντας κλίση 45 μοιρών. Δεν είχα κάμερες διαφορετικά θα είχα τραβήξει μερικές φωτογραφίες. Τότε το είδα απλά να επιταχύνει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται».

Ο Σλέϊτον διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο το 1992 και πέθανε στις 13 Ιουνίου το 1993 σε ηλικία 69 ετών.

Μπρίαν Ο΄ Λίρι

Ο Μπρίαν Ο΄ Λίρι ήταν υποψήφιος να συμμετάσχει σε μία αποστολή της ΝASA το 1967, η οποία ακυρώθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Μία επιθανάτια εμπειρία όμως άλλαξε μία για πάντα τη ζωή του και την άποψή του για τους εξωγήινους. Ο Δρ. Μπρίαν Ο΄ Λίρι, ο οποίος έγινε καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον όταν αποχώρησε από τη NASA δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι είμαστε σε επαφή (σ.σ με τους εξωγήινους)». «Οι πολιτισμοί τους μας παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό και η εμφάνισή τους είναι παράξενη από κάθε είδους παραδοσιακά υλιστική δυτική άποψη».

Ο πέθανε από καρκίνο του εντέρου στις 28 Ιουλίου το 2011, αμέσως μετά τη διάγνωση, στο σπίτι του στην Βιλκαμπάμπα, στο Εκουαδόρ.

Με πληροφορίες από el.gr, dailymail.com

makeleio.gr
μέσω katohika.gr