Θεά Αθηνά

ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ [Α]

ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ = ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΦΙΣ = ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣ Ή ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.

ΔΟΡΥ ΑΘΗΝΑΣ = ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ.

ΜΕΤΩΠΟΝ ΑΘΗΝΑΣ = ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.

ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΘΗΝΑΣ = Η ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΥΡΑ.

ΑΘΑΝΑ

ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΦΟΣ [ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ] ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΑΘΗΝΑ – ΑΘΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ [ΣΑΧΑΣΡΑΡΑ]. ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ, ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ(Α)

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ ΑΙΡΕΙΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΙ-Α….. ΑΘΑΝΑ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΦΟΣ [ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ] ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΑΘΗΝΑ – ΑΘΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ [ΣΑΧΑΣΡΑΡΑ]. ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!….

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ, ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ(Α)

ΑΘΗΝΑ:

“Ο ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ ΟΦΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ Ή ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΟΥΡΑΝΟ-ΓΗΪΝΗ ΖΩΗ.

ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ, ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ(Α)

Ο ΔΙΠΛΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ή ΣΙΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΗΦΑΙΣΤΟ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝΕΘΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΑ, ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ, ΠΥΡΙΝΟ ΟΦΙ Ή ΕΡΙΧΘΟΝΙΟ.

Η ΑΓΛΑΥΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΓΩΓΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ. Η ΠΑΝΔΡΟΣΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ. ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΣΗ, ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΓΩΓΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΡΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΡΑΒΔΟΥ ΤΟΥ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΡΣΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ, ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ(Α)

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΟΦΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΕΙ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΡΣΗ.

ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΟΦΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΤΕΚΟΣ ΕΡΜΗ-ΕΡΣΗΣ.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΓΛΑΥΡΟΣ, ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΤΡΑΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ Ή ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ. Μ΄ΑΥΤΗΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Ή ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.

ΕΝΩ Ο ΕΡΜΗΣ, Ή ΑΞΙΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ, ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΟΦΕΩΣ Ή ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΟΡΘΑ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΕΙΖΩΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΙΡΟΝΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗΣ ΗΛΙΟΣΟΦΙΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΤΩΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΤΩΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ ΦΙΛΟΤΗΤΟΣ.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΟΣΟΦΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΠΤΕΡΟΥ ΝΙΚΗΣ.

ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ, ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΣΑΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΟ, ΦΥΣΙΚΟ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΠΟΥ Ο ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΥΔΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΥΡΙΝΗ. ΚΑΙ ΤΕΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΟΙ ΑΝΥΨΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΠΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΠΕΛΕΚΥ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΕΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΗ ΦΙΛΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΠΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΕΙΖΩΪΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΤΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.

ΠΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΕΥΧΗ: ΝΑ ΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΕΝΥΛΑ, ΕΜΨΥΧΑ, ΕΜΠΝΕΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΕΝΟΠΟΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΘΕΛΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΣΟΦΗ ΦΙΛΟΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ.

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ. ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΩΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ.

ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΖΩΪΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΑΙΟΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ, ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΔΟΜΕΙΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗΣ.

ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΘΗΝΑ

΄Η

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΕΝΑΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΔΟΜΥΧΗ ΠΥΡΟΦΡΟΣΥΝΗ”.

ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ, ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΣ – ΣΟΦΙ(Α)

katohika.gr