5 ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που το ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ΞΕΡΕΙΣ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Βατικανό είναι μια πανίσχυρη οργάνωση ήδη από τον καιρό της ίδρυσής του. Η Καθολική Εκκλησία είναι πολύ δημοφιλής, με περισσότερους από 1,6 δισεκατομμύρια πιστούς παγκοσμίως.

Στο «βιογραφικό» του «απολαμβάνει» πολλές επιτυχίες, ειδικά ως προς τον κύριο και φαινομενικά μοναδικό του στόχο του, την διάδοση και την εδραίωση του καθολικισμού.

Παρόλο που όλα μοιάζουν ήσυχα, σε σχέση με την εσωτερική λειτουργία αυτής της μυστηριώδους πόλης, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να είναι σίγουρος τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η μυστικότητα που καλύπτει το Βατικανό είναι σχεδόν αδιαπέραστη. Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες που μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω, δείχνουν ότι το Βατικανό δεν είναι τόσο «άγιο» όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε.

Ενώ ο Πάπας Φράνσις έχει διατηρήσει έναν αέρα αξιοπρέπειας από τότε που πήρε τον τίτλο του, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για τη συντριπτική πλειοψηφία των Παπών που προηγήθηκαν.

Όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν πάρα πολλές συνωμοσιολογικές θεωρίες που λέγεται ότι μπορεί να έχουν έξοχα συγκαλυφθεί από το Βατικανό: Από την χρονομηχανή του μοναχού Ερνέτι και το ταξίδι του στα χρόνια του Χριστού, μίας ομάδας εξωγήινων που επισκέφθηκαν το Βατικανό σε παρελθόντα χρόνο, τις μη προσβάσιμες βιβλιοθήκες που μπορεί να κρύβουν σημαντικά χειρόγραφα από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, καθώς και πάρα πολλά άλλα.

Όμως, αν και όλα αυτά μπορεί να φαίνεται ότι αγγίζουν την σφαίρα της φαντασίας, υπάρχουν και σκάνδαλα που είναι πολύ πιο κοντά στην απτή πραγματικότητα.

Υπάρχουν τόσα πολλά σκάνδαλα που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να επιλεγούν για την πρώτη πεντάδα, τα πιο σκοτεινά μυστικά του που το Βατικανό δεν θέλει να γνωρίζετε.

Ας ξεκινήσουμε!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

5 Dark Secrets The Vatican Doesn’t Want You To Know!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/UXCxP1vpa-4

diadrastika.com