ΕΣΠΑΣΑΝ τον ΚΩΔΙΚΑ της ΒΙΒΛΟΥ. Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για τις 23/9/2017 (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κατά ένα περίεργο και μυστηριώδη τρόπο, όλα φαίνεται να ταιριάζουν…

Όλα φαίνεται να ξεκινούν με την εξαιρετικά σπάνια ηλιακή έκλειψη των ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου, ενώ περίπου ένα μήνα αργότερα εξετάζεται μία σύνοδος στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Μία ομάδα ερευνητών υποστηρίζουν ότι όλα αυτά συνδέονται με την Αποκάλυψη του Ιωάννου στο κεφάλαιο 12. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένας «κώδικας» μέσα σε αυτό και ότι τον «έσπασαν».

Η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη συμβαίνει στην ίδια ακριβώς περιοχή του ουρανού με την Αποκάλυψη και αυτό θα είναι το πρώτο Σημάδι που δίνεται στους ανθρώπους για τα επερχόμενα τελικά στάδια εκπλήρωσης της προφητείας.

Ας δούμε, λοιπόν ένα πολύ συγκεκριμένο και δυσερμήνευτο, μέχρι πρόσφατα, εδάφιο:

«Ύστερα φάνηκε ένα μεγάλο θαυμαστό σημάδι στον ουρανό: Μια γυναίκα ντυμένη στον Ήλιο, με το Φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Ήταν έγκυος και φώναζε από τους πόνους και τις ωδίνες της γέννας […]» Ύστερα φάνηκε το σημάδι του δράκοντα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο πόλεμος στον ουρανό, μεταξύ Μιχαήλ και του αρχαίου όφη με τους αγγέλους τους (Αποκάλυψις 12:1-9)

Τι είναι η εγκυμονούσα γυναίκα;

Αστερισμός Παρθένου 23/9/2017

Αφορά τον αστερισμό της Παρθένου, ο οποίος όπως θα εμφανίζεται στον ουρανό, θα φαίνεται να «ντύνεται» με τον Ήλιο στον αριστερό «ώμο», τη Σελήνη στο κάτω μέρος του αριστερού «ποδιού», ενώ και στο «κεφάλι» της θα είναι ο αστερισμός τού Λέοντα. Στη συνέχεια, η Παρθένος μοιάζει σαν να γεννάει τον πλανήτη Δία, καθώς ο τελευταίος περνά πολύ κοντά στην «μήτρα» του προσωποποιημένου αστερισμού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αστερισμός Παρθένου 23/9/2017

Όλο αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα λάβει χώρα στις 23 του Σεπτέμβρη 2017.

Τότε, οι καιροί θα είναι πολύ κοντά για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Ίσως, για την εμφάνιση κάποιων αγγέλων, ίσως για έναν διαστημικό πόλεμο (και ανάμεσα σε ποιούς;), για τον οποίο φαίνεται να προετοιμάζονται πυρετωδώς οι Αμερικάνοι:

Τελευταία, αρχηγοί στρατού και αεροπορίας των ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους και διαστημικούς πολέμους. Είναι προφανές ότι κάτι περιμένουν. Είτε βλέπουν και ξέρουν αυτά που οι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι έσπασαν τον κώδικα της Αποκάλυψης, είτε συμβουλεύονται το βιβλίο του Ιωάννη…

Βέβαια, την ακριβή μέρα και ώρα κανείς δεν γνωρίζει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας, σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον 24:36

Δείτε το σχετικό video:

September 23, 2017, Revelation 12, US Solar Eclipse – Signs in the Heavens

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Revelation 12 Sign in 5 Minutes! September 23 2017 Alignment Explained What you need to know

Επιπροσθέτως σε όλα αυτά, υπάρχουν και τα εξής:

Ένα αξιοσημείωτο αγρογλυφικό στις 22 Μαΐου 2017 που ανακαλύφθηκε στο Cerne Abbas Giant, Nr Minterne Magna, Dorset, του Ηνωμένου Βασιλείου, θεωρείται ότι απεικονίζει το Μάτι του Ρα και ότι υποδηλώνει και μεταδίδει κάποιες μελλοντικές ημερομηνίες: 21 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Τι μπορεί να είναι αυτές;

Από αρκετούς θεωρούνται ως προάγγελος γεγονότων ενώ στις μέρες εκείνες «βλέπουν» να γίνονται τελετουργικά πιθανόν υπέρ των σχεδίων της Νέας Τάξης προκειμένου για την απαρχή μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και μίας παγκόσμια θρησκείας, σύμφωνα με το video που ακολουθεί:

The May 22 2017 – Eye of RA – Crop Circle Observation

Άραγε…

Πόσο μπορούν να ευσταθούν όλα αυτά;

Μπορεί μία έκλειψη και 33 μέρες μετά μία ευθυγράμμιση να συνδεθούν με την βιβλική προφητεία της Αποκάλυψη όπως εντοπίζεται στο 12: 1-2;

Θα μπορούσε ο Βασιλιάς πλανήτης (Δίας) που «εισέρχεται» στην περιοχή της μήτρας της γυναίκας (Παρθένος) και παραμένει εκεί για λίγο περισσότερο από 9 μήνες (περίοδος μίας ανθρώπινης εγκυμοσύνης) και όλα τα υπόλοιπα που προαναφέραμε, να αποτελούν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ξεκινάει εκείνο που θα προκαλέσει σημαντική αλλαγή στο νου και τη στάση των ανθρώπων;

Οι παλιοί τρόποι θα καταστραφούν για να δώσουν τη θέση τους σε κάτι νέο!

Τέλος, δείτε ένα ακόμα αναλυτικό video σχετικό με τον «κώδικα» και «εκείνες» τις μέρες:

Bible Code Student’s Shocking Discovery: Rev 12 Prophecy, God’s Roadmap to the End & Sept 23 2017

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com