Εξωγήινες Βάσεις στη Σελήνη. Ανδρομέδιοι και Ελλάνιοι γόνοι! (video)

[02/08/2017 - 08:41]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Σελήνη δεν ήταν πάντα ένα μυστήριο, ειδικά για τους προσέληνους Αρκάδες. Όμως, από τότε τα πράγματα άλλαξαν πολύ και ένα μεγάλο πέπλο μυστηρίου την καλύπτει…

Ποιά είναι τα μυστικά της Σελήνης;

Φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί διάφορες κτιριακές δομές. Ανάμεσά τους και πυραμιδοειδείς κατασκευές. Ποιοί τις οικοδόμησαν; Κατοικούνταν από παλιά η Σελήνη -και από ποιούς; Θα μπορούσαν να αποτελούν βάσεις εξωγήινων ή αρχαίων γήινων πολιτισμών που είχαν την τεχνολογία να φτάσουν ως εκεί;

Επίσης, στο φεγγάρι έχουν βρεθεί διάφορα που θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ανατρεπτικά ευρήματα.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπολοιο που εξουσιάζεται από εξωγήινους και ειδικότερα από ερπετοειδή. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι έδαφος των Ανδρομέδιων ή/και των Ολύμπιων θέων.

Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι; Ποιοί είναι οι 12 θεοί του Ολύμπιου;

Κι αν υπάρχουν, μήπως είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν και οι Ολύμπιοι Γόνοι;

Υποστηρίζεται επίσης ότι μπορούν να μας στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να ισχύει αυτό;

Παρακολουθείστε την εκπομπή Κώδικας Μυστηρίων του Βασίλη Μπαντίδη με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαγεωργίου, διαχειριστής Νυχτοβάτης.gr:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ