Η ΑΝΑΣΑ του ΘΕΟΥ !!! Ένας ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ από τον ΟΥΡΑΝΟ !!! (video)

[27/09/2017 - 09:27]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Απόκοσμα μουγκρητά… Ανατριχιαστικοί ήχοι… Αλλάζει ο κόσμος; Είναι η ώρα αλλαγής για την νέα γενιά, σύμφωνα με τον Πλούταρχο;…

Εξηγήσεις για αυτούς τους απόκοσμους ήχους, έχουν δοθεί πολλές. Αρκετές μοιάζουν αληθοφανείς. Ανάμεσα σε αυτές είναι και εκείνες ότι πρόκειται για κύματα ακουστικής βαρύτητας τα οποία σχηματίζονται στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Δηλαδή, στην πραγματικότητα, υποτίθεται ότι αυτό που οι άνθρωποι ακούνε είναι ένα μικρό κλάσμα της πραγματικής ισχύος αυτών των ακουστικών εκπομπών χαμηλής συχνότητας.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι θεωρητικοί που ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια θεμελιώδης σχέση μεταξύ του φαινομένου των UFO και των ανωμαλιών μαγνητικής-στροβίλου-βαρύτητας στο πλέγμα της Γης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς την πηγή αυτών των ήχων…

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε έναν απόκοσμο ήχο από τον ουρανό που καταγράφηκε στη Σλοβακία στις 24 Σεπτεμβρίου 2017, ο οποίος δίνει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να προέρχεται από το “κενό” στα σύννεφα.

Άραγε, λοιπόν, αυτή η “ανάσα του θεού”, όπως κάποιοι την ονόμασαν, μπορεί να εξηγηθεί; Κι αν ναι, με ποιόν τρόπο;

Mysterious sound and UFO? 24.september 2017..What is it?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ