ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΛΕΣ και ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ και ΣΗΜΕΡΑ στην ΓΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΛΕΣ και ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ και ΣΗΜΕΡΑ στην ΓΗ

Πως θα σας φαινόταν αν υπήρχαν μέρη όπου «ανοίγεις μία πόρτα» και με ένα βήμα βρίσκεσαι κάπου αλλού, πολλά χιλιόμετρα μακριά, σε μία άλλη ήπειρο, ή σε έναν άλλο πλανήτη;…

Μπορεί να μοιάζει με ταινία του Hollywood, όμως κάτι τέτοιο πιστεύετε πως κάποτε ήταν κάποτε πραγματικότητα. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι πιθανόν να συμβαίνει και στις μέρες μας!

Στην πάροδο των χρόνων και, κυρίως, μέσα από παραδόσεις, αρχαία κείμενα και μυθολογίες διαφόρων λαών, έχουμε γνωρίσει πολλές ιστορίες για παράξενα όντα που ήρθαν από τα αστέρια. Αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα από τα άστρα, συχνά περιγράφεται ότι πέρασαν μέσα από «πύλες των άστρων». Από εκεί προέρχεται και ο ορισμός της «αστροπύλης» ή «stargate».

Αλλά εκτός από όλες τις αρχαίες πύλες, είναι γεγονός ότι η NASA επιβεβαίωσε πως έχουν ανακαλύψει στοιχεία ότι η Γη περιβάλλεται από «Πύλες». Συγκεκριμένα, μάλιστα, μεταξύ της Γης και του Ήλιου.

Οι παρατηρήσεις του διαστημικού σκάφους THEMIS της NASA και των ανιχνευτών συμπλέγματος της Ευρώπης δείχνουν ότι αυτές οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Βρίσκονται συνήθως μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Γη, όπου το γεωμαγνητικό πεδίο συναντά τον συνεχή ηλιακό άνεμο.

Οι περισσότερες πύλες είναι μικρές και βραχύβιες. Άλλες είναι ανοιχτές σαν χασμουρητό, τεράστιες και σταθερές. Τόνοι ενεργειακών σωματιδίων μπορούν να ρεύουν μέσα από τα ανοίγματα, να θερμάνουν την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης, να προκαλούν γεωμαγνητικές καταιγίδες και να ανάψουν φωτεινές πολικές ακτίνες.

Η NASA, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε για αυτές τις «πύλες», ότι ξέρουν πώς να τις εντοπίσουν και ότι το επόμενο τεράστιο άλμα θα μπορούσε να είναι η κατανόηση της χρήσης τους!

Κατά καιρούς, στους ουρανούς της σύγχρονη εποχή μας, σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα που έχουν χαρακτηριστεί ως «αστροπύλες».

Με βάση τις παραδόσεις και διάφορα ευρήματα πιστεύεται ότι σε αρκετά σημεία του πλανήτη μας, υπάρχουν φυσικές ή τεχνητές «πύλες-αστροπύλες» οι οποίες είτε δεν λειτουργούν στις μέρες μας, είτε λόγω χαμένων γνώσεων δεν γνωρίζουμε πως να τις ενεργοποιήσουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι σημαντικότερες, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, θα μπορούσαν να βρίσκονται στην Λίμνη Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν όπου έχει βρεθεί και υποβρύχιο «Στόουνχεντζ». Στον ποταμό Ευφράτη. Στο Hayu Marca του Περού, με την οποία έχει ασχοληθεί και το FBI. Στην Σρι Λάνκα, και τέλος στην Sedona της Αριζόνα.

Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, θα μπορούσε καταμετρηθεί ως Stargate η Πύλη του Άδη στην Μικρά Ασία όπως μας εξιστορεί το History channel!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις έξι προαναφερόμενες πιθανές Αστροπύλες, μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί:

Stargates and Portals – 6 Ancient Stargates that Still Exist Today

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com