ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ που ΒΓΑΙΝΟΥΝ από τον ΗΛΙΟ;!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (video)

[12/09/2017 - 08:34]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εκατομμύρια λευκά στίγματα εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση ύστερα από μία πρωτοφανή «έκρηξη» του Ήλιου ! ! !

Πραγματικά το φαινόμενο είναι πολύ εντυπωσιακό!

Οι ερμηνείες, αυτή την φορά είναι περιορισμένες, καθώς

αυτό που καταγράφηκε, φαίνεται να είναι μία πλήρης εκτονωτική μάζα CME (Coronal mass ejection = απελευθέρωση μάζας πλάσματος).

Το SOHO / LASCO παρουσιάζει μια «χιονοθύελλα» από στίγματα «φορτωμένα» με ενεργειακά πρωτόνια που εκτοξεύονται μακριά με ταχύτητες εκατομμυρίων μιλίων ανά ώρα.

Ήταν τόσο ισχυρή η «έκρηξη» που το «προϊόν» της φαίνεται να κατευθύνεται προς τη Γη, όπως φαίνεται από το βίντεο του LASCO C3 (μπλε χρώμα).

Ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος αντίκτυπος στο γεωμαγνητικό πεδίο της Γης, έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι «αιρετικές» ερμηνείες, ότι ο Ήλιος άνοιξε τις «πύλες» του μέσα από τις οποίες βγαίνουν διάφοροι τύποι αντικειμένων που ουσιαστικά αποτελούν οχήματα εξωγήινων πολιτισμών που αξιοποιούν την ιδιότητα του Ήλιου ως μία γιγαντιαία αστροπύλη, από και προς κάθε χώρο του σύμπαντος.

Ό,τι κι αν συνέβη πραγματικά στις 10/9/17, είναι πραγματικά εντυπωσιακό να παρακολουθήσετε αυτή την «έκρηξη» και τον «βομβαρδισμό» των λευκών στιγμάτων:

ALERT: A Powerful and Widespread Coronal Mass Ejection + Proton Bombardment Seen in SOHO

Huge Explosion on the Sun September 10, 2017

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ