Δείτε αυτό για την Ίρμα από την Εποχή του Disney!!! Θα Πέσετε Ξεροί!!! (video)

 

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά!


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μερικά πράγματα για τον ιδιαίτερα καταστροφικό τυφώνα Ίρμα, μοιάζουν ή είναι πολύ ύποπτα για να τα αφήσουμε να «περάσουν» χωρίς σχολιασμό.

Είναι αλήθεια ότι πολλά περίεργα και ανορθόδοξα κυκλοφορούν γι’ αυτόν, όπως ότι είναι κατασκευασμένος, ότι είναι δημιούργημα του HAARP και άλλα πολλά.

Πέρα από όλα αυτά, το ufosightingshotspot εντόπισε μία σύντομη ταινία της Walt Disney, του 1959, η οποία ανάμεσα σε άλλα που «δεν θα έπρεπε να υπήρχαν»: drones, συννεφοσπορά, έλεγχο του καιρού, κλιματική αλλαγή, ασύρματη ηλεκτρομαγνητική χειραγώγηση της ατμόσφαιρας, κλπ, βλέπουμε να δείχνει επίσης έναν τεράστιο τυφώνα που πρόκειται να χτυπήσει τη Φλόριντα!

Αν κοιτάξουμε την σημερινή διαδρομή του τυφώνα Irma και γνωρίζουμε ότι η Irma πρόκειται να χτυπήσει την Φλόριντα το επόμενο διάστημα, παρατηρούμε ότι στα περίπου 16 λεπτά της ταινίας του Disney, υπάρχει ένας χάρτης πρόγνωσης καιρού, ημερομηνίας 14 Σεπτεμβρίου, καθώς και άλλους χάρτες που δείχνουν την πορεία ενός τεράστιου τυφώνα που πρόκειται να χτυπήσει την Φλόριντα.

Ίσως, λοιπόν, θα πρέπει να αναρωτηθούμε ή και να προβληματισμούμε αν πρόκειται απλώς για μια σύμπτωση ότι η ταινία του 1959 δείχνει ένα γεγονός παρόμοιο με τον τυφώνα Irma ή ότι η ιδέα της καιρικής χειραγώγησης, ήταν ήδη εκεί πριν από τόσες δεκαετίες!

Weather Control Advocated in 1959 Walt Disney Educational Film

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Φόρτωση...

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το σχόλιό σας
Το όνομά σας