Δείτε αυτό για την Ίρμα από Φιλμ του Disney, του 1959 !!! Θα Πέσετε Ξεροί!!! (video)

[12/09/2017 - 09:26]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μερικά πράγματα για τον ιδιαίτερα καταστροφικό τυφώνα Ίρμα, μοιάζουν ή είναι πολύ ύποπτα για να τα αφήσουμε να «περάσουν» χωρίς σχολιασμό.

Είναι αλήθεια ότι

πολλά περίεργα και ανορθόδοξα κυκλοφορούν γι’ αυτόν, όπως ότι είναι κατασκευασμένος, ότι είναι δημιούργημα του HAARP και άλλα πολλά.

Πέρα από όλα αυτά, το ufosightingshotspot εντόπισε μία σύντομη ταινία της Walt Disney, του 1959, η οποία ανάμεσα σε άλλα που «δεν θα έπρεπε να υπήρχαν»: drones, συννεφοσπορά, έλεγχο του καιρού, κλιματική αλλαγή, ασύρματη ηλεκτρομαγνητική χειραγώγηση της ατμόσφαιρας, κλπ, βλέπουμε να δείχνει επίσης έναν τεράστιο τυφώνα που πρόκειται να χτυπήσει τη Φλόριντα!

Αν κοιτάξουμε την σημερινή διαδρομή του τυφώνα Irma και γνωρίζουμε ότι η Irma πρόκειται να χτυπήσει την Φλόριντα το επόμενο διάστημα, παρατηρούμε ότι στα περίπου 16 λεπτά της ταινίας του Disney, υπάρχει ένας χάρτης πρόγνωσης καιρού, ημερομηνίας 14 Σεπτεμβρίου, καθώς και άλλους χάρτες που δείχνουν την πορεία ενός τεράστιου τυφώνα που πρόκειται να χτυπήσει την Φλόριντα.

Ίσως, λοιπόν, θα πρέπει να αναρωτηθούμε ή και να προβληματισμούμε αν πρόκειται απλώς για μια σύμπτωση ότι η ταινία του 1959 δείχνει ένα γεγονός παρόμοιο με τον τυφώνα Irma ή ότι η ιδέα της καιρικής χειραγώγησης, ήταν ήδη εκεί πριν από τόσες δεκαετίες!

Weather Control Advocated in 1959 Walt Disney Educational Film

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ