ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ βρήκαν ΜΟΥΜΙΕΣ από ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ στην NAZCA (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι υποστηρικτές της Θεωρίας για την Ύπαρξη των Ερπετοειδών, μάλλον βρήκαν τις αποδείξεις που χρειάζονταν!!!

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί σε ένα εκπληκτικό εύρημα στην Περιοχή Nazca στο Περού: Ένα ον με περίεργη ανθρωποειδή μορφή και τρία δάκτυλα. Τότε είχαν μαζευτεί επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να το δουν και να το εξετάσουν.

Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν ανακαλυφθεί πέντε μούμιες, στην ίδια περιοχή.

Όπως διαβάζουμε στο ufosightingshotspot, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τίτλο «Οι μούμιες της Nazca» στο Περού, o Μεξικανός ερευνητής και δημοσιογράφος Jamie Maussan, έδωσε μία εκπληκτική είδηση για τις πέντε μούμιες των 1.700 ετών!

Ο Maussan ισχυρίζεται ότι από τους πέντε οργανισμούς που ανακαλύφθηκαν, τρεις από αυτούς είχαν «χαρακτηριστικά που είναι πιο κοντά στα ερπετά από τον άνθρωπο».

Στην διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκαν ακτινογραφίες των μουμιοποιημένων λειψάνων, έτσι ώστε ο Maussan να μπορεί να απαξιώσει ισχυρισμούς ότι ήταν ψεύτικες ή κατασκευασμένες από γύψο.

Αν τα ευρήματά τους είναι σωστά, τότε, έχουμε μία εκπληκτική ανακάλυψη με «χειροπιαστές» αποδείξεις για όσους υποστηρίζουν την θεωρία ύπαρξης των ερπετοειδών.

Ενδεχομένως, λοιπόν, αυτά που αποκαλύπτει ο Maussan να μας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξουμε εντελώς την κοινή μας άποψη για την Ιστορία και ειδικότερα για το παρασκήνιό της!

Δείτε την συνέντευξη τύπου:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Update Ancient Mummies Discovered in Peru are Reptilian Not of the Earth

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Ισπανικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/NxMoZYutNGs

diadrastika.com