ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ (video)

[24/09/2017 - 19:40]

ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γεγονός ότι η Ουράνια Αρμονία είναι «Τοποθετημένη» στην Ελλάδα μας.

Το διαπιστώνουμε με πολλούς τρόπους, καθώς Πόλεις και Ιερά της χώρα μας είναι σε Διάταξη των Άστρων, ενώ άλλες αντιστοιχούν σε Αστερισμούς και Ζώδια.

Κατά συνέπεια, η Ελλάδα συνδέεται με το Σύμπαν

Αλλά το το Μυστικό Αποτύπωσης Ορισμένων Άστρων στην Γη δεν συναντάται μόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Μήπως, λοιπόν, υπάρχουν μυστικές «Συγκοινωνίες» μεταξύ Πόλεων και Αστερισμών;

Πέρα από το γνωστό ερμητικό ρητό «όπως επάνω, έτσι και κάτω», πολλές άλλες προσεγγίσεις έχουν διατυπωθεί.

Στο video που ακολουθεί, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος επιχειρεί να κάνει κατανοητή την θεωρία της «παραλαβής ενέργειας από τα άστρα σε δεδομένα σημεία στην Γη», ώστε να την μετατρέψουν σε ωφέλιμη για το οικοσύστημα και τους ανθρώπους:

ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ (video)

ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ 2 -ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ