Βρέθηκε Υποβρύχιο Τείχος Χιλιομέτρων που «Δένει» τον Πλανήτη μας!!! (video)

[20/09/2017 - 09:51]

Βρέθηκε Υποβρύχιο Τείχος Χιλιομέτρων που «Δένει» τον Πλανήτη μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι είναι αυτό που διατρέχει τον πλανήτη και φαίνεται σαν να ενώνει τα δύο ημισφαίρια της Γης, λες και κάποτε στο παρελθόν «άνοιξαν» και έπρεπε με κάθε τρόπο κάποιοι να τα συγκολλήσουν;…

Η «ανακάλυψη» αυτή έγινε μέσω google earth.

Το Google Earth έχει γίνει πλέον ένας «μηχανισμός εξερεύνησης», όπου ο καθένας από εμάς, ως άλλος Ιντιάνα Τζόουνς -αλλά από την καρέκλα του υπολογιστή του- μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο τον πλανήτη.

Με βάση τις χαρτογραφημένες φωτογραφίες που δίνει η Google, ακόμα και κάτω από την θάλασσα, μπορεί άνετα κάποιος να ανακαλύψει υποβρύχιες πυραμίδες, αρχαίες βυθισμένες πόλεις και πολλά άλλα.

Αυτό που βλέπουμε στο video που ακολουθεί και ονομάζεται Flat Earth Arabic, είναι ένα υποβρύχιο «τείχος» πολλών χιλιομέτρων που φαίνεται να τυλίγει ολόκληρη την Γη.

Είναι άραγε ένας φυσικός σχηματισμός που μοιάζει να «ενώνει» και να «συγκρατεί» δύο ημισφαίρια; Θα μπορούσε να είναι κάτι τεχνητό; Και αν «ναι», τότε, ποιοί το δημιούργησαν;

Κάτι παρόμοιο έχουμε δει και στον Ιαπετό, τον τρίτο μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου

Ωστόσο, θα πρέπει παράλληλα να αναρωτηθούμε:

Πόσο ακριβείς μπορεί να είναι αυτές οι εικόνες, ώστε να πούμε ότι αυτά που βλέπουμε σε διάφορους βυθούς, είναι πραγματικά; Φυσικά, πάντα υπάρχει ένα ποσοστό λάθους, αλλά μερικές από τις «ανακαλύψεις» αυτές, έχουν επιβεβαιωθεί από σόναρ και άλλες επιστημονικές έρευνες.

Όπως διαβάζουμε στο ancient-code.com, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, πως καθώς η Google ενώνει διάφορες φωτογραφίες προκειμένου να δώσει σε εμάς μία τρισδιάσταση εικόνα ενός πανοράματος, ίσως, αυτό που βλέπουμε σαν «τείχος» χιλιομέτρων να είναι απλά η «ραφή» των εικόνων αυτών. Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε ένα γιγαντιαίο σφάλμα που μοιάζει με «τείχος»…

Πολλοί έχουν διαφορετική γνώμη, όπως ότι γιατί δεν συμβαίνει σε άλλες «συρραφές» κλπ. Αλλά αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο η Google -αν δεν το συγκαλύψει, όπως κάποιοι άνετα υποστηρίζουν.

Ό,τι κι αν συμβαίνει πραγματικά το video είναι αρκετά ενδιαφέρον για να μας προβληματίσει:

فضيحة: جدار الجليد الغامض على خرائط جوجل إيرث

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ