Στην εικόνα, πραγματικές φωτογραφίες σκαφών του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος..

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

– Τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα διαφόρων χωρών τέθηκαν υπό τον έλεγχο των Γαλάζιων Φτερωτών Όντων των Σφαιρών της “Blue Alliance”, τα οποία ήλθαν από άλλο σύμπαν για να θέσουν τέλος στην τυραννία της Γης..

– Το πλέγμα που τοποθέτησε η Cabal γύρω από την Γη με σκοπό την απομόνωση του πλανήτη και για να εμποδίζει τις ροές υψηλών συχνοτήτων ενεργειών που θα βοηθούσαν στην αφύπνιση και στην ενεργοποίηση των ανθρώπων, έχει καταστραφεί..

– Η διάταξη των Σφαιρών έγινε με στρατηγικό τρόπο, οι οποίες ελέγχουν τις ροές αυτών των ενεργειών προς τον πλανήτη, διότι εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα τις άντεχαν και θα αντιμετώπιζαν προβλήματα επιβίωσης. Παράλληλα οι Σφαίρες παρακολουθούν την κατάσταση του πλανήτη, αμβλύνοντας τα ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα συμπτώματα αυτοΐασης του που παρατηρείται..

Διαβάστε επίσης: Συμβούλιο των Δώδεκα: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΡΙΞ !!!

– Ο Μαύρος Στόλος (Dark Fleet) της Cabal έχει αποδεκατιστεί και τα υπολείμματα του έχουν αποκλειστεί εκτός ηλιακού συστήματος..

– Οι άνθρωποι που υπηρετούσαν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (Secret Space Programms) έχουν υποστεί επαναπρογραμματισμό του νου και επανεκπαιδευτεί υπό την εποπτεία των Πλειάδιων, για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη..

– Το μεγάλο Διαγαλαξιακό Συμβούλιο απεφάνθη ότι η βία, οι πόλεμοι και η δυστυχία που υπέστη τα τελευταία 100 χρόνια ο πλανήτης από την Cabal, δεν τα έχει υποστεί ούτε στα τελευταία 100.000 χρόνια. Προς τον σκοπό αυτό έχει ληφθεί η απόφαση για την άμεση απελευθέρωση του πλανήτη..

– Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που ελλοχεύει αυτήν την στιγμή επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη εναντίον της ανθρωπότητας, προέρχεται από το κράτος του Ισραήλ..

– Έχουν αποσταλεί στην Γη τέσσερις ομάδες Διδασκάλων – καθοδηγητών από την Λύρα, τον Σείριο, τις Πλειάδες και τον Αρκτούρο. Οι Διδάσκαλοι αυτοί συζητούν με τις μεγάλες κυβερνήσεις τις λεπτομέρειες για το πως θα εμφανιστούν και να συστηθούν στην ανθρωπότητα, αποκαλύπτοντας την πραγματική ιστορία της Γης και του σύμπαντος..

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Οι Διδάσκαλοι αυτοί θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα στην νέα κατάσταση που θα περιέλθει με την απελευθέρωση, δίδοντας συμβουλές που θα αφορούν στην διακυβέρνηση, στην εκπαίδευση και στις νέες τεχνολογίες που θα δοθούν. Οι νέες τεχνολογίες ίασης θα βασίζονται στις συχνότητες των χρωμάτων, του φωτός και των ήχων. Το νέο είδος ανθρώπων θα είναι πνευματικό, ηθικό και απρόσβλητο από αρρώστιες. Η ζωή των ανθρώπων στα αρχικά στάδια θα επιμηκυνθεί στα 140 χρόνια και το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα είναι πλήρως ενεργοποιημένο. Πολλοί θα ανέλθουν στην 4η διάσταση και ταυτόχρονα θα εκπαιδεύονται για την άνοδο τους στην 5η διάσταση..

Alex Collier

[Ο επαφικός Alex Collier στο βιβλίο του “Letters from Andromeda”, περιγράφει λεπτομερώς τις τηλεπαθητικές συνομιλίες που είχε με εξωγήινα όντα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31). Ο Collier εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει επαφές με τους Ανδρομέδιους και μας δίδει σε εβδομαδιαία βάση λεπτομερείς πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη μας..]

Διαβάστε επίσης: Alex Collier: ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Στην εικόνα, πραγματικές φωτογραφίες σκαφών του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος..

Nicos Kastanias