Γκρι Εξωγήινος Επάνω στον Λευκό Οίκο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως χιλιάδες επισκέπτες βιντεοσκόπησε τον Λευκό Οίκο. Αυτό που είδε τον τάραξε και το δημοσίευσε στα social media…

Μπροστά στο Λευκό Οίκο, επάνω στην στέγη, κινείται μία περίεργη φιγούρα η οποία δεν μοιάζει καθόλου ανθρώπινη. Φαίνεται να έχει ένα φαλακρό ωοειδές σχήμα κεφαλής, γκρι είδος δέρματος ενώ φοράει ένα σφιχτό κοστούμι ή στολή.

Αυτό το βίντεο προέρχεται από έναν τουρίστα από την Κίνα που επισκέφθηκε την περιοχή Washington DC. Ήταν διακοπές με την οικογένειά του, κατέγραψε αυτό το βίντεο και αργότερα το έβαλε στα κοινωνικά μέσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το video που ακολουθεί προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο που το είδαν. Άλλοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικόνες που παράγονται από υπολογιστή.

Άραγε αποτελεί μία απόδειξη για «ξένες» επισκέψεις στην Γη με, ενδεχομένως, το προφανές της μυστικής επικοινωνίας με την αμερικάνικη κυβέρνηση;

Γκρι Εξωγήινος Επάνω στον Λευκό Οίκο

Ωστόσο, φαίνεται πως εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα: Το πλάνο είναι πολύ μικρό σε χρόνο και δεν μας δείχνει τι έγινε στην συνέχεια. Οι κινήσεις της φιγούρας είναι στερεοτυπικές, ενώ η εικόνα της είναι θολή. Όλο αυτό δημιουργεί αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του video.

Γκρι Εξωγήινος Επάνω στον Λευκό Οίκο

Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Alien Caught on Tape on White House

https://youtu.be/3mcLm_AnsKI

diadrastika.com