Είμαστε Ένα Ορνιθοτροφείο Για τους Επικυρίαρχους

Είμαστε Ένα Ορνιθοτροφείο Για τους Επικυρίαρχους

ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70- 80 ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΥΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΩΘΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ .ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΒΡΗΚΕ ΟΤI ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΑΝ ΘΗΛΥΚΑ.

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΑΛΛΑ .ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΠΗΡΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ .ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ.

ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ TA MOLECULE ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ …ΘΗΛΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.ΑΡΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΗΛΥΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΥΑΛΙΝΑ .ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ .ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ.ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΑΡΡΕΝ ΒΡΕΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .ΣΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΥΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ .ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΉ ΣΤΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΆΡΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΌΦΕΙΩΝ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΔΎΝΑΜΟ ΛΓΩ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΏΝ( που μας ποτιζουν απο παντου) Η ΣΎΛΛΗΨΗ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗΤΆ ΚΑΙ Η ΚΥΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΞΩ Α ΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ.

ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΡΟΜΠΟΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΥΤΕ ΒΈΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ

Truth about the Chicken Meat Industry Animals

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
katohika.gr

loading...