Η NASA τα ΞΕΡΕΙ και πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ (video)

Η NASA τα ΞΕΡΕΙ και πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ

Επιμέλεια Σπύρος Μακρής

Η NASA πάντα γνώριζε και εξακολουθεί να γνωρίζει αυτά που προσπαθεί να κρύψει από την ανθρωπότητα.

Έρχεται, όμως, κάποια στιγμή που κάποια πράγματα έρχονται στο φως και, μάλιστα, μέσα από τα ίδια τα αρχεία της και ειδικότερα μέσα από το Project Gemini.

Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με την wikipedia.org/wiki:

Το πρόγραμμα Gemini ήταν το δεύτερο επανδρωμένο διαστημικό πρόγραμμα της NASA το οποίο ξεκίνησε το 1961 και ολοκληρώθηκε το 1966.

Γεννήθηκε απ’την ανάγκη για ανάπτυξη τεχνικών ικανών να καλύψουν τις ανάγκες ενός Σεληνιακού επανδρωμένου προγράμματος καθώς και για εντατική κατάρτιση των αστροναυτών σε αυτές τις τεχνικές. Ακολούθησε το πρόγραμμα Μέρκιουρι και προηγήθηκε του προγράμματος Απόλλων.

Το διαστημόπλοιo Gemini επανδρωνόταν από πλήρωμα δυο ατόμων ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1965 και 1966 δώδεκα αποστολές εκ των οποίων οι δέκα επανδρωμένες.[1]

Πέτυχε αποστολές αρκετά μεγάλες σε διάρκεια (εώς και δυο εβδομάδων) επαρκούς για ένα ταξίδι στην Σελήνη και επιστροφή από αυτή. Βελτίωσε τις τεχνικές διαστημικού περιπάτου και καινοτόμησε στους τροχιακούς ελιγμούς απαραίτητους για την επίτευξη συνάντησης και πρόσδεσης με άλλο διαστημικό όχημα μεταφέροντας γενικότερα χρήσιμη τεχνολογία για το διάδοχο πρόγραμμα Απόλλων. Όλες οι αποστολές εκτοξεύθηκαν από την αεροπορική βάση του Κέιπ Κανάβεραλ στη Φλόριντα με τον πυραυλοφορέα Titan II μια (τροποποιημένη) εκδοχή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Τι έχουμε λοιπόν;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο κύριος σκοπός του προγράμματος Gemini ήταν να αποδείξει τις δυνατότητες της διαστημικής πτήσης και της σύζευξης που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα κατά τη διάρκεια των αποστολών Apollo, όταν η σεληνιακή μονάδα διαχωρίστηκε από την υπομονάδα εντολών σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη, αλλά ανακάλυψε κάτι ξεχωριστό ακόμα και από αυτόν τον κόσμο !!

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί ό,τι δείτε προέρχεται από το Πρόγραμμα Gemini και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ούτε η ίδια η NASA.

Δείτε το video:

Debunk This! NASA Gemini Program Has found Undeniable Proof!!!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/9_oADIyeSBQ

diadrastika.com