Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σε όσους ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ των UFOs (video)

[10/10/2017 - 14:24]

Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σε όσους ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ των UFOs

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ακούγεται σχεδόν σαν η τέλεια θεωρία συνωμοσίας: Οι κυβερνήσεις σκοτώνουν πραγματικά όποιον πλησιάζει πολύ κοντά στην αλήθεια για τα UFOs…

Για τους ίδιους, όμως, τους ανεξάρτητους ερευνητές των UFOs, θεωρείται ως γεγονός και όχι σαν συνωμοσία. Κάποιοι το πιστεύουν σοβαρά και, επιπλέον, παρουσιάζουν ως απόδειξη έναν τρομερό κατάλογο υποτιθέμενων «ατυχημάτων» και «αυτοκτονιών»…

Σύμφωνα με το metro.co.uk, ερευνητές από το MUFON παρουσίασαν έναν υποτιθέμενο κατάλογο με δεκάδες ονόματα ανθρώπων που είχαν πεθάνει.

Μάλιστα, ο John Ventre από το MUFON (the Mutual UFO Network) λέει: «Υπάρχει κάποιος που σκοτώνει τους ερευνητές των UFOs. Σε μια περίοδο δέκα ετών πέθαναν 137 άτομα».

Τα τελευταία χρόνια, ένας υπερφυσικός ερευνητής, ο Max Spiers, ισχυρίστηκε ότι επέζησε από το μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα «σούπερ στρατιώτης» (super soldier), αλλά αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Ο θάνατος αυτός, για όσους ασπάζονται την παραπάνω θεωρία, ήταν μία καλή απόδειξη ότι οι μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες σκοτώνουν τους ερευνητές των ΑΤΙΑ.

Ο γνωστός στον κύκλο των «κυνηγών UFO», YouTuber, Tyler της SecureTeam 10 λέει: «Είχα απειλές, είχα τηλεφωνήματα. Είναι ενοχλητικό».

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του UFO Investigations Manual, λέει: «Η ιδέα ότι οι ερευνητές των UFO δολοφονούνται, υπονοεί ότι υπάρχει κάποια μορφή συνωμοσίας και οργάνωσης πίσω από αυτές».

Αυτοί οι μυστηριώδεις θάνατοι, αποδίδονται στους αποκαλούμενους Men in Black (MIB), οι οποίοι είναι είτε εξωγήινοι με ανθρώπινες μορφές είτε κυβερνητικοί πράκτορες, οι οποίοι σταματούν τους μάρτυρες των UFO να κάνουν δημόσιες τις παρατηρήσεις τους. Οι MIB συνήθως εκφοβίζουν προφορικά τους ανθρώπους, αλλά φαίνεται λογικό ότι «αυτοί» θα επεκταθούν στη βία και τη δολοφονία όταν χρειαστεί.

Άραγε είναι όλα αυτά μία «καλά στοιχειθετημένη συνωμοσία» ή πραγματικά κάτι συμβαίνει;

Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The world’s top UFO experts ‘are being murdered, one by one’, conspiracy theorists claim

Why Ufology is the Most Dangerous Job in the World FULL VIDEO

https://youtu.be/sBCRfk_ogdo

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ