Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα !!! ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ; !!!

[18/10/2017 - 09:37]

Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα !!!

ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ; !!!

Επειδή έχει καταντήσει τελείως αστείο το θέμα με τους ψεκασμους, θα το πάμε το θέμα λίγο με τον τρόπο τους…!

Δεν μας ψεκάζουν και αυτά που βλέπουμε ειναι καυσαέρια, παγκόσμια λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχετε ξεσκιστεί να βάζετε πρόστιμα ακόμα και τις κλανιές των αγελάδων!

Στη γη Όταν οδηγούμε ένα αυτοκίνητο ένα μηχανάκι το οποίο εκπέμπει καυσαέρια πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο μην με ξανά πρόστιμο!

Μέχρι σήμερα δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου καυσαέριο νομίζει το πεδίο της επιφανείας που υπάρχω και να κάθεται μπροστά μου έτοιμο να αναπνεύσω… Και όμως τα πρόστιμα υπάρχουν ακόμα και όταν τα καυσαέρια δεν είναι ορατά!

Θα θελα πάρα πολύ να μάθω κατά πόσο αυτά τα «καυσαέρια» όπως λέτε δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες ή δεν ξεπερνούν το όριο που θα πρέπει να βγάζουν οποιοσδήποτε μηχανές… Έτσι ώστε να γνωρίζω αν είστε δίκαιοι στο θέμα προστίμων …. Θα θελα να γνωρίζω αν βάζετε ακόμα και στις αεροπορικές εταιρείες πρόστιμα σε περίπτωση που μολύνουν το περιβάλλον!!

Αυτές τις μετρήσεις έχει ο καθένας πολίτης δικαίωμα να της μάθει… Γιατί το κράτος Δεν κάνει αυτές τις μετρήσεις να μας ενημερώσει και μας… Κάποιος μολύνει το περιβάλλον πολύ περισσότερο από ότι εμείς που πληρώνουμε πρόστιμα!

Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα

Η αποδείξτε μας ότι ένα ίχνος το οποίο προέρχεται από καυσαέριο έχει τη δυνατότητα να παραμένει στάσιμο στον αέρα και εμφανή μετά από πολλές πολλές ώρες…..!

Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα

Εκτός και αν μας αποδείξετε ότι τα αεροσκάφη μπορούν να δημιουργούν νεφωση η οποία διαρκεί ώρες και δημιουργείται από την αλλαγή θερμοκρασίας που βρίσκεται σε αυτά τα υψόμετρα… Και αποδείξτε μας γιατί τα υπόλοιπα σύννεφα τα κανονικά ταξιδεύουν ενώ αυτά παραμένουν σταθερά!

Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα

Είναι γελοίο μόνο που το γράφω, μόνο που προσπαθώ να δώσω λαβές νόησης να καταλάβουν όλοι πού βρισκόμαστε και τι παπαριές ακούμε!

Πώς Εξελίσσεται ένα Χημικό Σύννεφο στον Ουρανό σε Μία Ώρα

Και έχεις και τους μισούς να σε κοροϊδεύουν….!

Μόνο αυτό Μόνο αυτός ο διαχωρισμός άξιζει στο να έχουν στησει αυτή την κατάσταση!

Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ποια είναι η δική τους στόχευση και αξία, τι είναι για αυτούς το έπαθλο… Όταν το πάρουμε χαμπάρι θα κλαίμε!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ – katohika.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ