CIA: Ρώσοι κατέρριψαν UFO το οποίο τους μετέτρεψε σε πέτρα. Ένα πιθανό γεγονός σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτά που θα διαβάσετε μπορεί να μοιάζουν, αλλά δεν είναι ένα απόσπασμα από μια επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA που διατίθεται στον επίσημο δικτυακό τόπο της CIA, εδώ σε pdf και εδώ, ότι Ρώσοι στρατιώτες είναι πιθανό να κατόρθωσαν να καταρρίψουν ένα UFO μετατράπηκαν σε πέτρες ύστερα από επιβίωση των επιβατών του. Μάλιστα, στο δεύτερο λινκ που κρατήσαμε και ως αρχείο εδώ, γράφει χαρακτηριστικά: «Όπως αναφέρθηκε από το έγκυρο/επίσημο/αυθεντικό (authoritative) περιοδικό Canadian Weekly World News, *U.S. Η Υπηρεσία Πληροφοριών (intelligence) έλαβε ένα αρχείο 250 σελίδων για επίθεση από ένα UFO σε στρατιωτική μονάδα στη Σιβηρία».

Παρένθεση. Μέχρι τώρα ήξερα μια καναδική εφημερίδα με την ίδια ονομασία Weekly World News, η οποία δημοσιεύει σατιρικές και φανταστικές ιστορίες. Μάλλον είναι προφανές ότι πρόκειται για συνωνυμία – διότι δεν γίνεται η CIA να εμπιστεύεται τέτοιους είδους δημοσιεύματα, διαφορετικά θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς. Εκτός, αν η σατιρική εφημερίδα ευφάνταστων ιστοριών είχε πράγματι κάποιες αληθινές πληροφορίες. Όλο αυτό, βέβαια, σηκώνει μεγάλη κουβέντα, αλλά την αφήνουμε προς το παρόν. Κλείνει η παρένθεση.

Αναφέρεται επίσης, ότι τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, είναι στην πραγματικότητα μια μετάφραση από ουκρανική εφημερίδα που έγραψε για το περιστατικό. Η έκθεση της εφημερίδας συντάχθηκε από έναν φάκελο της KGB 250 σελίδων σχετικά και περιλαμβάνει εικόνες και μαρτυρίες, σύμφωνα με την Daily Express. Εν ολίγοις, το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο αναφέρει:

Ένα UFO εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στρατιωτικών μονάδων στη Σιβηρία. Όπως αναφέρει και η The Sun, το αλλοδαπό σκάφος καταρρίφθηκε με την χρήση βλήματος εδάφους-αέρος. «Πέντε μικρόσωμα ανθρωποειδή με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια βγήκαν έξω». Τα όντα συγχωνεύθηκαν σε αυτό που περιγράφεται ως μια τεράστια σφαίρα φωτός που τελικά εξερράγη, μετατρέποντας 23 Ρώσους στρατιώτες σε πέτρα. Δύο στρατιώτες πιστεύεται ότι επέζησαν της επίθεσης. «Η έκθεση της KGB συνεχίζει να λέει ότι τα απομεινάρια των «απολιθωμένων στρατιωτών» μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό ερευνητικό ίδρυμα κοντά στη Μόσχα».

«Οι ειδικοί υποθέτουν ότι μια πηγή ενέργειας που είναι ακόμα άγνωστη στους ανθρώπους άλλαξε αμέσως τη δομή των ζωντανών οργανισμών στρατιωτών, μετασχηματίζοντάς την σε μια ουσία της οποίας η μοριακή δομή δεν ήταν διαφορετική από τον ασβεστόλιθο». Στο τέλος της έκθεσης, ένας πράκτορας της CIA έγραψε: «Αν το αρχείο της KGB αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια εξαιρετικά απειλητική περίπτωση. Οι αλλοδαποί διαθέτουν τέτοια όπλα και τεχνολογία που υπερβαίνουν όλες τις υποθέσεις μας».

Αν, όλα αυτά είναι αλήθεια, και αν η KGB τα μετέφερε σωστά και αν η είναι σωστή η μετάφραση της ουκρανικής εφημερίδας και αν η Canadian Weekly World News δεν είναι η γνωστή που παρουσιάζει σατιρικές και φανταστικές ιστορίες… Τότε, τα συγκεκριμένα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA με κάνουν να αναρωτηθώ αν η Μέδουσα της Ελληνικής Μυθολογίας που «πέτρωνε» όποιον την κοιτούσε, θα μπορούσε να συνδεθεί με αυτή την ιστορία. Για την συνέχεια δείτε το πρωτότυπο έγγραφο όπως δίνεται από την ίδια την CIA, αν δεν θέλετε να μπείτε στο παραπάνω λινκ:

Έγγραφο CIA: Ρώσοι ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ UFO αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ ξεπερνάει την Φαντασία !!!

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.