ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ για τις Αλλαγές που θα Φέρουν στην Γαία με την Επέμβασή τους !!!

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ για τις Αλλαγές που θα Φέρουν στην Γαία με την Επέμβασή τους !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ

Δείτε φίλοι μου το ΟΛΥΜΠΙΟ ιπτάμενο αντικείμενο. Φαίνεται πεντακάθαρα. Τα φαινόμενα πλέον είναι σχεδόν καθημερινά. Μπαίνοντας το 2017 όλο και θα αυξάνονται αυτές οι θεάσεις και τα μηνύματα από τον ουρανό, αρκεί να σηκώνουμε τα μάτια μας ψηλά. Όσο είμαστε σκυμμένοι δεν πρόκειται να αντιληφθούμε τίποτα. Οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ γόνοι αφυπνίζονται συνεχώς.

Τα αδέρφια μας με τα σκάφη τους, πετάν συνεχώς στους αιθέρες μας. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την επέμβαση που θα λάβει χώρα. Όλοι οι καθηγητές αστροφυσικής γνωρίζουν την ύπαρξη όλων αυτών των εξωγήινων δυνάμεων στον πλανήτη ΓΑΙΑ και φοβούνται να μιλήσουν. Ενημερώστε όσους μπορείτε.

Όλο το φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζω δεν είναι προ’ιόν μοντάζ. Με εν-ΔΙΑ-φέρει η ενημέρωση του κόσμου και τίποτα άλλο. Τα ουράνια αδέρφια μας κάνουν μεγάλο αγώνα για να ενημερωθεί ο κόσμος.

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι ΔΙΑ-φορετικοί.

1ος. Με φωτογραφικό υλικό.

2ος. Νοητικά μηνύματα.

3ος. Μηνύματα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε ενεργειακούς χώρους. Οι υπολογιστές δεν έχουν απολύτως καμμία σύνδεση με ΔΙΑ-δίκτυο.

4ος. Επικοινωνία κατευθείαν με ανθρώπους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι ΟΛΎΜΠΙΟΙ, όταν θα επέμβουν ειρηνικά στον πλανήτη θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις έστειλαν σε μήνυμα στον Γεράσιμο Καλογεράκη.

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τί περιμένει στο μέλλον η ανθρωπότητα από απόψεως τεχνολογικής υποστήριξης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : [[ Σε πρώτη σειρά προτεραιότητας και μέσα στα πλαίσια συνεργασίας μας με τους επιστήμονες της ΓΑΙΑΣ, θα είναι τα εξής :

– Παροχή τεχνολογίας για απεριόριστη ηλιακή ενέργεια , κάτι που το απαγορεύουν σήμερα οι πετελα’ικές εταιρίες.

– Υποβοήθηση για την εξάλειψη της βίαιης , καταστροφικής και επιβλαβούς συμπεριφοράς, ατομικής και συλλογικής των ανθρώπων που είναι η κακοδαιμονία της ανθρωπότητας, με τη βελτίωση των συνθηκών ΔΙΑ-βίωσης και την αναβάθμιση της γνώσης.

-Προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ τους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα αλλά και με τη φύση. Δημιουργία κοινωνικοοικονομικών προ’υποθέσεων μεταξύ των λαών για την αρμονική συμβίωσή τους.

-Άριστο έλεγχο της βιολογικής αναπαραγωγής με άριστες υγιεινές συνθήκες, ώστε να εκλείψουν οι μολύνσεις, τα νοσήματα και η υβριδοποίηση της ανθρωπότητας.

-Επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των μελών ΔΙΑ-πολιτισμικών ομάδων του πλανήτη με πολύ ΔΙΑ-φορετικά επίπεδα πολιτισμού., ώστε να προωθηθεί η γνώση για όλους τους ανθρώπους , για να μην υφίσταται η χαώδης ΔΙΑ-φορά που υπάρχει σήμερα.

– Προώθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία , την τεχνογνωσία , την ιατρική, τα επίπεδα της συνείδησης , τη λήψη αποφάσεων και τον άριστο τρόπο διοικήσεων, ώστε να εκλείψουν οι αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων.

-Επιδίωξη εξαφάνισης των πυρηνικών όπλων που είναι ικανά να αφανίσουν την ανθρωπότητα σε ελάχιστο χρόνο και των χημικών όπλων άλλων απειλών που μπορούν να αφανίσουν με τη μόλυνση ολόκληρη την ανθρωπότητα.

-Υποβοήθηση στην κατανόηση του κόσμου , του εαυτού σας, της θέση σας στο Σύμπαν και προσδιορισμός τελικού προορισμού στη ζωή σας.

– Καθορισμός νέων στόχων για την πορεία της ανθρωπότητας , αντικατάσταση παλαιών δομών εφ’ όσον απαιτηθούν για την ειρηνική συνύπαρξη όλων των έμβιων όντων του πλανήτη της Γής.

-Εάν θελήσει η ανθρωπότητα, θα μπορέσει να πάρει μια οριστική απάντηση σχετικά με την ύπαρξη και τη φύση του ανώτατου υπερφυσικού όντος]].

ΕΣΘ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 30/10/2016 !!!

περισσότερες φωτογραφίες εδώ: tamystiriatispyloy

Διαβάστε επίσης: 

Σχόλιο diadrastika: Πολλοί αμφισβητούν θέματα όπως το παραπάνω. Άραγε, μπορούν αυτά να αποτελέσουν έναν ισχυρισμό που τείνει σε κάποια ιδιόμορφη αλήθεια; Απτές και χειροπιαστές αποδείξεις δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στο ευρύ κοινό, παρά μόνον ενδείξεις (φωτογραφίες ιπτάμενων αντικειμένων) και υποθέσεις ερευνητών. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και μηνύματα που λαμβάνονται από επαφικούς ή/και με άλλους τρόπους. Το αν θα δείξουμε εμπιστοσύνη ή επιφύλαξη, αυτό είναι ξεχωριστή υπόθεση του καθενός από εμάς.