Ρόφημα Μπανάνας που ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!!

Ρόφημα Μπανάνας που ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!!

Ψάχνετε για ένα θαύμα που θα ”συρρικνώσει” τη μέση σας; Λοιπόν, έχουμε κάποια καλά νέα για σας. Θα σας δώσουμε έναν πολύ γρήγορο και φυσικό τρόπο για να μειώσετε το κοιλιακό λίπος!

Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό; Είναι οι μπανάνες!

Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο, ένα ορυκτό που βοηθά στην οικοδόμηση των μυών και την απόρριψη των τοξινών από το σώμα. Όταν συνδυάζεται με σπόρους λιναριού και σπανάκι, οι μπανάνες ενισχύουν το μεταβολισμό σας και τονώνουν μια υγιή διαδικασία απώλειας βάρους.

Δοκιμάστε αυτή την καταπληκτική συνταγή και απολαύστε ένα πιο ελκυστικό σώμα! Βεβαιωθείτε ότι θα το πίνετε τακτικά, αλλιώς δεν μπορείτε να πάρει τα αποτελέσματα που περιμένετε. Θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Συστατικά:

  • 1 μπανάνα
  • 1 πορτοκάλι
  • ½ ποτήρι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χωρίς λιπαρά γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας
  • ¼ κουταλιά της σούπας τζίντζερ σε σκόνη
  • 2 κουταλιές της σούπας σπόρους λιναριού
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη ορού γάλακτος

Προετοιμασία:

Αυτή η συνταγή δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε όλα τα υλικά μαζί και να απολαύσετε το ποτό που θα συρρικνώσει τη μέση σας !

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Πηγές
healthyfoodteam και healthyfoodhouse
μέσω
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...