Εμφανίστηκε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ στην ΚΙΝΑ (video)

[08/11/2017 - 12:04]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk χωρικοί στην Κίνα «τα έχασαν» από ένα περίεργο κυκλικό αντικείμενο που εμφανίστηκε στον

ουρανό στις 2 Νοεμβρίου 2017.

Το απίστευτο δακτυλιοειδές αντικείμενο για το οποίο πολλοί είπαν ότι πρόκειται για σύννεφο καταγράφηκε σε πολλά κινητά τηλέφωνα που έδειχναν ένα «σύννεφο» με πορτοκαλί χρώμα που επιπλέει σε έναν καθαρό ουρανό, χωρίς να διαλύεται, όπως θα συνέβαινε σε ένα φυσιολογικό σύννεφο που «ταξιδεύει» πάνω από βουνά και σπίτια…

Όπως είναι, φυσικό, η συγκεκριμένη θέαση εκτόξευσε κατακόρυφα τις θεωρίες ότι πρόκειται για ένα UFO καμουφλαρισμένο σε σύννεφο για να μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει χωρίς να γίνεται κατανοητή η ταυτότητά του από τους ανθρώπους της Γης.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση για το αν το παράξενο αυτό «σύννεφο» είναι ένα φυσικό φαινόμενο ή όχι.

Το video που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο Weibo, έναν κινεζικό ιστότοπο κοινωνικών μέσων.

Bizarre moment UFO-shaped cloud is spotted in southeastern China

https://youtu.be/U5gKsbtmYNs

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ