7 οφέλη από την εφαρμογή του πάγου στο πρόσωπό σας. Κάνει Θαύματα!!!

7 οφέλη από την εφαρμογή του πάγου στο πρόσωπό σας. Κάνει Θαύματα!!!

Ψάχνετε για ένα φυσικό προϊόν ομορφιάς που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων, να αποτρέψει την ακμή και να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Χρησιμοποιήστε τον πάγο. Μην ψάχνετε τίποτα άλλο!

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η εφαρμογή του πάγου στο δέρμα σας; Ο πάγος μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας.
Το δέρμα σας εκτίθεται σε μεγάλο αριθμό παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη βλάβη και γήρανση.
Οι τοξίνες από το περιβάλλον, οι ακτίνες UV και οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν την γήρανση του δέρματός σας.

Ευτυχώς, η βιομηχανία καλλυντικών έχει αναπτύξει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων και θεραπειών που μπορούν να εξουδετερώσουν αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις και να αποτελέσουν ένα προστατευτικό εμπόδιο.
Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι τείνουν να είναι πολύ ακριβά. Δεν μπορούν όλοι να τα αγοράσουν και να τα προσθέσουν στην τακτική ρουτίνα ομορφιάς τους.

Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι δεν πρέπει πάντα να ξοδεύετε ένα σωρό χρήματα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να διατηρήσει μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα.

Οι φυσικές μέθοδοι, όπως η θεραπεία με πάγο, γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς επειδή είναι προσιτές. Επιπλέον, παρέχουν στο δέρμα σας πολλά οφέλη.

Σήμερα, θέλουμε να επισημάνουμε 7 από τις καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς για πάγο.

1.Τονώνει το δέρμα σας

Ένα απλό παγάκι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση στα εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα τόνωσης. Το κρύο μειώνει το μέγεθος των διευρυμένων πόρων και αφήνει το δέρμα σας απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφού το εφαρμόσετε, το δέρμα θα σφίξει, προκαλώντας ένα αποτέλεσμα που μειώνει τυχόν ρυτίδες ή μαζεύει το δέρμα που έχει χαλαρώσει.

Μπορείτε ακόμη να τρίψετε με πάγο τις περιοχές όπως τα πόδια ή τους γλουτούς για να συμπληρώσετε τις επιπτώσεις των ασκήσεων σύσφιξης.

2.Μειώνει την παρουσία των ρυτίδων

Αυτό το φυσικό συστατικό έχει μια ενδιαφέρουσα επίδραση στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα. Μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας σας για καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η κρύα θερμοκρασία ελέγχει την υπερβολική φλεγμονή και ελαχιστοποιεί τις επιδράσεις των ελευθέρων ριζών στους δερματικούς ιστούς.

Η τακτική εφαρμογή του πάγου θα κρατήσει το δέρμα σας σφιχτό και ελαστικό. Αυτό είναι το κλειδί για την πρόληψη λεπτών γραμμών και πρόωρων ρυτίδων.

3.Καταπολεμά τις μαύρες σακούλες και τους κύκλους κάτω από τα μάτια σας
πρόσωπο, μάτια, μαύροι κύκλοι

Ο σχηματισμός των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω από τα μάτια είναι κάτι που όλοι θέλουν να αποφύγουν.

Οι κύριες αιτίες είναι τα προβλήματα κυκλοφορίας και η κατακράτηση υγρών. Ωστόσο, μπορούν επίσης να προκληθούν από τη χρήση ορισμένων καλλυντικών προϊόντων και από τον χαμηλής ποιότητας ύπνο.

Ευτυχώς, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους μαύρους κύκλους σε λίγα λεπτά εκμεταλλεύοντας τις αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις από τα παγάκια.

Απλά κάντε μασάζ στις πληγείσες περιοχές για μερικά λεπτά πριν πάτε για ύπνο και πάλι το πρωί.

4.Αντιμετωπίζει την υπερβολική λιπαρότητα

Τα παγάκια είναι χρήσιμα για τον έλεγχο της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική λιπαρότητα.

Οι ενυδατικές και στυπτικές ιδιότητές τους θα εμβαθύνουν τους πόρους σας και θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του σμήγματος που μπορεί να προκαλέσει ακμή.

Μετά την εφαρμογή του πάγου για λίγα δευτερόλεπτα, θα παρατηρήσετε ότι αυτή η άσχημη λάμψη θα αρχίσει να μειώνετε και θα νιώσετε μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας.

5.Ανακουφίζει από την ξηρότητα

Ενώ ο πάγος είναι ένα χρήσιμο συστατικό για την καταπολέμηση του λιπαρού δέρματος, είναι επίσης μια καλή λύση για ανθρώπους των οποίων το δέρμα είναι πολύ ξηρό.

Οι ενυδατικές ικανότητές του εξουδετερώνουν τη φυσική απώλεια νερού από τους ιστούς του δέρματος. Αυτό προάγει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας.

Επειδή δεν αλλοιώνει το pH του δέρματος, είναι ένας τέλειος τρόπος για να συμπληρώσετε τις θεραπείες ξηρής επιδερμίδας.

6.Ανακουφίζει από το ηλιακό έγκαυμα

Χάρη στη δροσερή θερμοκρασία και την ενυδάτική δράση, η θεραπεία με πάγο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση των ηλιακών εγκαυμάτων.

Η εφαρμογή του μειώνει την αίσθηση του καψίματος και του κνησμού. Εν τω μεταξύ, διεγείρει την κυτταρική δραστηριότητα για γρήγορη αποκατάσταση.

 

7.Αποτρέπει την ακμή

Επειδή ο πάγος καθαρίζει βαθιά τους πόρους σας, η εφαρμογή της θεραπείας αυτής είναι μια ενδιαφέρουσα μέθοδος για να αποτρέψετε το σχηματισμό μαύρων στιγμάτων και σπυριών.

Aν χρησιμοποιείτε τον πάγο κάθε μέρα δύο φορές την ημέρα, θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και των νεκρών κυττάρων. Αυτά τελικά εμφανίζονται για να προκαλέσουν αυτά τα προβλήματα.

Προσοχή. Όπως μπορείτε να δείτε, ένα απλό παγάκι μπορεί να κάνει πολλά καλά πράγματα για να διατηρήσετε τη φυσική ομορφιά του δέρματός σας. Προσέξτε πάντα να το τυλίγετε σε ένα μαλακό πανί για να αποφύγετε τυχόν ζημιές από την άμεση εφαρμογή.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

meygeia.gr

loading...