Ακούτε Υψηλές Συχνότητες; Τι Μπορεί να Συμβαίνει στο Σώμα και το DNA σας

Ακούτε Υψηλές Συχνότητες; Τι Μπορεί να Συμβαίνει στο Σώμα και το DNA σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι ακούν ψηλούς ήχους και συχνότητες οι οποίες όμως δεν σχετίζονται ούτε με ανεπάρκεια βιταμίνης D ούτε με εμβοές. Σύμφωνα με την έρευνα του Gregg Prescott από το in5d, αυτές οι συχνότητες συνδέονται με την πνευματική μας αφύπνιση. Πιο συγκεκριμένα: για να θυμηθούμε και να ξανά-θυμηθούμε το ποιοι είμαστε.

Η μέχρι τώρα ιστορία, όπως διαπιστώνει ο Prescott έχει δείξει επανειλημμένα ότι έχουμε βιώσει αυθόρμητες αναβαθμίσεις DNA -αν και έξω από τη γενεαλογία μας- χωρίς καμία σταδιακή αλλαγή μεταξύ των γενεαλογιών. Αυτοί οι ψηλοί ήχοι και συχνότητες μπορεί να σχετίζονται με την αναβάθμιση του DNA μας.

Τα σώματά μας αποτελούνται, κυρίως από νερό. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι ήχοι και οι συχνότητες επηρεάζουν τα μόρια του νερού, όπως αποδεικνύεται από την εργασία του Masaru Emoto, με τον ήχο και την αναδιάρθρωση των μορίων του νερού.

Διαβάστε επίσης: Dr. Masaru Emoto: Το Νερό είναι Ζωντανό και Επικοινωνεί

Η δουλειά του Δρ. Leonard Horowitz με το άγριο αρσενικό solfeggios έδειξε επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες συχνότητες που επηρεάζουν τη γενετική μας δομή και την ικανότητα αυτοθεραπείας. Σε κυψελοειδή επίπεδα, αυτές οι συχνότητες και οι ήχοι μετατρέπονται στην πιο συγκεντρωμένη μορφή ενέργειας, δόνησης.

Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα αντιμετωπίζει μία δραματική αλλαγή του κλίματος, αυτήν την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών πλανητών στον γαλαξία μας. Αυτό έχει σκανδαλίσει τους επιστήμονες επειδή σήμερα είμαστε σε ένα ηλιακό ελάχιστο. Καθώς προχωρούμε ολοένα και περισσότερο στη ζώνη φωτονίων, οι ενέργειες θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Αν αυτές οι ενέργειες φωτονίων συνδέονται με οποιοδήποτε είδος ελάχιστης ακτινοβολίας, θα επηρεάσουν τη γενετική δομή του DNA μας.

Διαβάστε επίσης: David Wilcock – Το Ηλιακό Σύστημα Κινείται Σε Μία Νέα Περιοχή Δόνησης!

Η Dolores Cannon υπνοθεραπεύτρια της παρελθόντος ζωής, πιστεύει ότι αυτοί οι ψηλοί θόρυβοι σχετίζονται με την αυξανόμενη συχνότητα του σώματός μας καθώς η Γη μετατοπίζεται σε μια νέα διάσταση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτοί οι ψηλοί ήχοι είναι μέρος του γενετικού μας επαναπρογραμματισμού καθώς ολόκληρο το σύμπαν αναβαθμίζεται σε γαλαξιακό επίπεδο. Αν όλα αυτά ευσταθούν τότε είναι βέβαιο ότι οι ήχοι είναι ευεργετικοί για την γενετική και πνευματική μας ανάπτυξη.

Δείτε και σχετικά βιντεάκια:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Do you hear perpetual high pitched frequencies? You’re not alone! | in5d.com

RINGING OF THE EARS (ET COMMUNICATION)

diadrastika.com