Άνοιξε Αστροπύλη στην Αργεντινή;! «Τα Έχασαν» οι Κάτοικοι στην Θέα της!!!

[06/01/2018 - 09:05]

Άνοιξε Αστροπύλη στην Αργεντινή;!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλα κυλούσαν όμορφα στην καθημερινότητα των Αργεντινών, όταν ξαφνικά κάποιοι παρατήρησαν κάτι περίεργο στον ουρανό. Ένα

μυστηριώδες αντικείμενο είδαν να αιωρείται πολύ ψηλά πάνω από τα κεφάλια τους…

Όπως πληροφορούμαστε από την dailystar.co.uk, αλλά όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί στην συνέχεια, αυτό που έβλεπαν στον ουρανό και αρκετοί είχαν αρχίσει να βιντεοσκοπούν, ήταν ένα μικρό φως το οποίο περιβαλλόταν από ένα άλλο κυκλικό φως ή/και αντικείμενο.

Οι πρώτες σκέψεις όλων ήταν πως επρόκειτο για το ίχνος εκτόξευσης κάποιου πυραύλου, όπως συνέβη πρόσφατα στην Καλιφόρνια, αναστατώνοντας χιλιάδες κατοίκους. Πολλοί, όμως υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με κάτι το εξωγήινο.

Όμως, ο Blake Cousins, ένας από τους πρώτους που δημοσίευσαν video με το περίεργο περιστατικό, αναρωτήθηκε αν «Είναι μια πύλη που ανοίγει στον ουρανό;» και ότι «Αυτό μοιάζει με κάτι εντελώς διαφορετικό (από εκτόξευση πυραύλων).»

Ποιος είναι εκείνος που μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη στον ουρανό της Αργεντινής;

Προς το παρόν, η σκέψη του Blake Cousins, ότι ενδεχομένως πρόκειται για αστροπύλη, φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο ή τουλάχιστον ότι αρκετοί που δεν ήταν παρόντες, έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για να δουν το video του, καθώς περισσότεροι από 27.000 άνθρωποι είδαν το κλιπ από τη στιγμή που μεταφορτώθηκε στο YouTube (στις 4 Ιανουαρίου 2017).

Τα σχόλια πολλά και οι αντιδράσεις μεικτές, άλλοι συμφωνούν, άλλοι όχι, άλλοι προτείνουν κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν καμία επίσημη αρχή δεν φαίνεται να έχει δώσει τα φώτα της με κάποιες αληθοφανείς προτάσεις. Έτσι ο καθένας αναπτύσσει τις δικές του απόψεις, ενώ οι θεωρίες ξετυλίγονται σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και το μορφωτικό επίπεδο του καθενός.

Εσείς, τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι;

Δείτε και σχετικά videos:

Strange ‘alien portal’ spotted over Argentina

It Just Happened Again! Mysterious Portal Opens Up ?! 2018

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ