Συμβαίνει κάτι; ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΗΝΗ; Τι Μπορεί να είναι ΑΥΤΟ; (video)

Συμβαίνει κάτι; ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΗΝΗ; Τι Μπορεί να είναι ΑΥΤΟ;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Την 1η Ιανουαρίου 2018, ο Matt Beland εργαζόταν όλη την ημέρα. Σε ένα διάλειμμα του πήγε να καπνίσει. Καθώς χάζευε το όμορφο φεγγάρι, αποφάσισε να το φωτογραφίσει.

Όμως παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε -ή μήπως τον γελούσαν τα μάτια του; Γύρισε την φωτογραφία στο video και άρχισε να καταγράφει.

Όσο κατέγραφε, τόσο επιβεβαιωνόταν ότι, τελικά, κάτι συνέβαινε στην Σελήνη, αφού όσες φορές κι αν παρακολούθησε το βίντεο που υπάρχει παρακάτω, σε ένα συμπέρασμα κατέληγε συνεχώς: Ένα φωτεινό UFO έβγαινε και απομακρυνόταν από το φεγγάρι μέχρι που εξαφανίστηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Matt, δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι παρόμοιο. Έχει δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το θέμα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς, ίσως, είναι μία από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε ένα τόσο μεγάλο αντικείμενο να απομακρύνεται από την Σελήνη.

Αν δεχτούμε το πως το video είναι αληθινό, αυθεντικό και όχι πειραγμένο (καθώς δεν αναφέρονται άλλα στοιχεία, όπως τοποθεσία λήψης, αλλά και το γεγονός ότι δούλευε ο Matt πρωτοχρονιάτικα, ακούγεται παράξενο -αλλά πάει και ανάλογα με την δουλειά), τότε υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που χρειάζονται απαντήσεις: Πως προέκυψε το φωτεινό αντικείμενο;

Ερχόταν από κάποια κατεύθυνση που πριν δεν είχε προσέξει ο Matt και στην συνέχεια πέρασε από την μπροστινή πλευρά της Σελήνης που βλέπουμε ή την αθέατη; Πόσο τρομακτικά απίθανη θα ήταν η πιθανότητα να μπορεί, το φωτεινό αντικείμενο να βγήκε μέσα από το Φεγγάρι; Δηλαδή από το κούφιο εσωτερικό του, σύμφωνα με πολλές θεωρίες; Αν είναι έτσι, τότε κρίνοντας από το μέγεθός του θα πρέπει… να ανοιξε η Σεληνη κάποια τεράστια πύλη;

Ίσως κανείς να μην μπορεί να πει με βεβαιότητα τι είναι αυτό που βλέπουμε, αλλά πάντως, πολύ πιο παλιά, είχαμε δει πολλά αντικείμενα σε μία μαζική αποχώρηση από την Σελήνη.

Spectacular a UFO coming out of the moon and disappearing 1/01/2018

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/c1D4jrhKHYM

diadrastika.com