Συμβαίνει κάτι; ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΗΝΗ; Τι Μπορεί να είναι ΑΥΤΟ; (video)

[11/01/2018 - 17:03]

Συμβαίνει κάτι; ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΗΝΗ; Τι Μπορεί να είναι ΑΥΤΟ;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Την 1η Ιανουαρίου 2018, ο Matt Beland εργαζόταν όλη την ημέρα. Σε ένα διάλειμμα του πήγε να καπνίσει. Καθώς χάζευε το όμορφο φεγγάρι, αποφάσισε να το φωτογραφίσει.

Όμως παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε -ή μήπως τον γελούσαν τα μάτια του; Γύρισε την φωτογραφία στο video και άρχισε να καταγράφει.

Όσο κατέγραφε, τόσο επιβεβαιωνόταν ότι, τελικά, κάτι συνέβαινε στην Σελήνη, αφού όσες φορές κι αν παρακολούθησε το βίντεο που υπάρχει παρακάτω, σε ένα συμπέρασμα κατέληγε συνεχώς: Ένα φωτεινό UFO έβγαινε και απομακρυνόταν από το φεγγάρι μέχρι που εξαφανίστηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Matt, δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι παρόμοιο. Έχει δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το θέμα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς, ίσως, είναι μία από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε ένα τόσο μεγάλο αντικείμενο να απομακρύνεται από την Σελήνη.

Αν δεχτούμε το πως το video είναι αληθινό, αυθεντικό και όχι πειραγμένο (καθώς δεν αναφέρονται άλλα στοιχεία, όπως τοποθεσία λήψης, αλλά και το γεγονός ότι δούλευε ο Matt πρωτοχρονιάτικα, ακούγεται παράξενο -αλλά πάει και ανάλογα με την δουλειά), τότε υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που χρειάζονται απαντήσεις: Πως προέκυψε το φωτεινό αντικείμενο;

Ερχόταν από κάποια κατεύθυνση που πριν δεν είχε προσέξει ο Matt και στην συνέχεια πέρασε από την μπροστινή πλευρά της Σελήνης που βλέπουμε ή την αθέατη; Πόσο τρομακτικά απίθανη θα ήταν η πιθανότητα να μπορεί, το φωτεινό αντικείμενο να βγήκε μέσα από το Φεγγάρι; Δηλαδή από το κούφιο εσωτερικό του, σύμφωνα με πολλές θεωρίες; Αν είναι έτσι, τότε κρίνοντας από το μέγεθός του θα πρέπει… να ανοιξε η Σεληνη κάποια τεράστια πύλη;

Ίσως κανείς να μην μπορεί να πει με βεβαιότητα τι είναι αυτό που βλέπουμε, αλλά πάντως, πολύ πιο παλιά, είχαμε δει πολλά αντικείμενα σε μία μαζική αποχώρηση από την Σελήνη.

Spectacular a UFO coming out of the moon and disappearing 1/01/2018

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ