ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017 (video)

[28/01/2018 - 15:11]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017

Η θεωρία της ύπαρξης των ερπετοειδών έχει σπάσει κάθε σύνορο και βρίσκεται σχεδόν παντού. Οι περισσότεροι έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για αυτά. Από εκεί και πέρα, άλλοι

δέχονται την ύπαρξή τους και άλλοι όχι. Κάποιοι παίρνουν ως αληθές ένα μέρος τους και κάποιοι δέχονται ένα άλλο.

Πρόκειται, λοιπόν, για όντα που υποτίθεται ότι ζουν μέσα στο εσωτερικό της Γης ή ακόμα και γύρω μας, αλλά με μορφές που αναγνωρίζουμε σε ανθρώπινες φιγούρες και όχι στην πραγματική τους όψη.

Η θεωρία θέλει αυτά τα πλάσματα να είναι κακόβουλα και να θέλουν το κακό των ανθρώπων προς τέρψη των ίδιων και της φυλής τους, οπότε μας καταδυναστεύουν με κάθε δυνατό τρόπο εδώ και πολλούς αιώνες.

Το καταφέρνουν αυτό όταν “ενδύονται” κυβερνητικές προσόψεις, ηγετών, προέδρων, πρωθυπουργών κλπ ή κινούν όλους αυτούς ως άλλες μαριονέτες.

Η συνωμοσιολογική θεωρία φτάνει ακόμα πιο μακριά καθώς προσδιορίζει ότι τα επρετοειδή βρίσκονται και πίσω από διάσημες φιγούρες είτε της μουσικής βιομηχανίας είτε και του Χόλυγουντ.

Έτσι κυκλοφορούν πάρα πολλά βιντεάκια που δείχνουν διάσημους και διάσημες των παραπάνω χώρων να έχουν κάτι περίεργο στο βλέμμα τους: συνήθως η κόρη του ματιού δεν είναι στρογγυλή, αλλά κάθετη, όπως στα ερπετά.

Μόνο που υπάρχει και ένα παράλληλο πρόβλημα. Η τεχνολογία ακόμα και στους υπολογιστές στο σπίτι είναι τόσο υψηλή που ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει “ερπετοειδή μάτια” εκεί που δεν υπάρχουν, προκαλώντας σύγχυση στον απλό και αδαή θεατή τους. Μερικά είναι τόσο καλοφτιαγμένα που πείθουν ότι είναι πραγματικά και αληθινά.

Γιατί το κάνουν αυτό; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ίσως είναι ένα κόλπο για να προωθήσουν μία θεωρία που δεν έχει υπόσταση, ίσως για να καλλιεργήσουν τον φόβο των ανθρώπων για κάτι που δεν υπάρχει. Ίσως, για πάρα πολλούς άλλους λόγους.

Στην συνέχεια ακολουθεί ένα video που ενδεχομένως, κάποια από τα αποσπάσματα να έχετε ξαναδεί. Δεν γνωρίζουμε αν οι επίμαχες λείψεις αυτές είναι πραγματικές ή αν έχουν υποστεί κάποια μορφή επεξεργασίας.

Σημασία, όμως, έχει να δείτε και να αναλογιστείτε με βάση τα παραπάνω ή/και να αναπτύξετε ένα δικό σας σκεπτικό:

Celebrities Reptilian Shapeshifters 2017

diadtastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ