Nightcrawler: Το εξωγήινο πλάσμα που έχει καταγραφεί και στην Ελλάδα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία για να αποδειχθεί ότι αυτά τα αποκαλούμενα Nightcrawlers είναι πραγματικά αξεπέραστα κρυπτο-όντα, το 2011, υπήρξαν πολλές παρατηρήσεις σε ιδιωτικές κάμερες CCTV από περίεργα όρθια δίποδα πλάσματα, χωρίς χέρια να περπατούν ατελείωτα μέσα στη νύχτα.

Η πρώτη εμφάνιση ενός Nightcrawler, γνωστό και ως Fresno Alien (εξωγήινος του Fresno), πραγματοποιήθηκε στο Fresno της Καλιφόρνια και η δεύτερη εμφάνιση έγινε στο Εθνικό Πάρκο Yosemite.

Τι είναι ένα Nightcrawler; Φαίνεται να είναι ένα σχετικά μικρό πλάσμα (περίπου 4 πόδια σε ύψος). Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτό, λευκό ανθρωποειδές που δεν έχει ευδιάκριτα χέρια. Φαίνεται επίσης να φοράει ένα λευκό φόρεμα ή μανδύα κάποιου είδους.

Σύμφωνα με ορισμένους Ιθαγενείς Αμερικανούς στη γύρω περιοχή, τα Nightcrawlers υπήρξαν στη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα και προέρχονται από έναν πλανήτη που αποτελείται κυρίως από βάλτο.

Τα μακριά πόδια τους πιστεύεται ότι τα βοηθούν σε ελιγμούς μέσα από το τροπικό έδαφος. Για τους ιθαγενείς Αμερικανούς, οι «εξωγήινοι του βάλτου» βρίσκονται εδώ στη Γη για να βοηθήσουν σε μια «αφύπνιση», να ξαναχτίσουν τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης και στη συνέχεια να φέρουν ειρήνη και αρμονία στον πλανήτη.

Για αυτά τα Nightcrawlers -ό,τι κι αν είναι- ένας άντρας στην Πολωνία είπε ότι είδε ένα παρόμοιο πλάσμα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι Nightcrawler.

Nightcrawler: Το Εξωγήινο Πλάσμα που έχει Καταγραφεί και στην Ελλάδα

Ωστόσο, παρόμοια θέαση έχει καταγραφεί και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την «Ομάδα Ορφέας», αυτά τα περίεργα πλάσματα για τα οποία πολλοί έχουν βρεθεί να αναρωτιούνται τα πως και τι της ύπαρξής τους, λόγω των πολλών κοινών χαρακτηριστικών στη μορφή με τις περιγραφές και αναπαραστάσεις των ιθαγενών, κατά την διάρκεια μίας έρευνας στις στοές του Λαυρίου, η Ομάδα αποθανάτισε «κάτι» που κατά τη γνώμη της, ταιριάζει στις περιγραφές των ιθαγενών.

Διαβάστε επίσης: Καταγραφή Απόκοσμης Οντότητας στις Στοές του Λαυρίου και Σπήλαιο Νταβέλη

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για τις δύο παρατηρήσεις που προαναφέραμε στο Fresno της Καλιφόρνιας και το άλλο στο Yosemite National Park, υπάρχει το βίντεο που ακολουθεί.

NIGHTWALKERS (Ancient Spirits or Aliens?) CAUGHT on Camera

diadrastika.com