Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει; (photos)

Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει;

Αλήθεια τι αποτέλεσμα βγαίνει στη νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, τη Google, όταν πατάς τη λέξη Macedonia;

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» βροντοφώναξαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χθες στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα κάνουν στις 4 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα, τη στιγμή που το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων παραμένει το πλέον “καυτό” θέμα των ημερών.

Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για το συλλαλητήριο, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό που έγραφαν πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική.

Τι λέει όμως η… Google για το θέμα; Τι εμφανίζεται όταν στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως πατήσεις τη λέξη Macedonia;

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, αν οποιοσδήποτε γράψει “Macedonia” και πατήσει το enter θα του βγάλει φαρδιά – πλατιά τη σημαία των Σκοπίων και αναφέρεται ως πρώην Γιουγκσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τα Σκόπια.

Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει; (photos) Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει; (photos)

Αντίθετα, αν γράψεις τη λέξη “Μακεδονία” στα ελληνικά, τότε θα σου εμφανιστεί η Μακεδονία ως περιοχή της Ελλάδας.

Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει; (photos) Πατήσαμε στη Google τη λέξη Macedonia: Ξέρετε τι αποτέλεσμα βγάζει; (photos)

pagenews.gr μέσω doureiostupos.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...