Βάζει τα Πόδια της σε Γάλα και Μαγειρική Σόδα

Βάζει τα Πόδια της σε Γάλα και Μαγειρική Σόδα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η μαγειρική σόδα είναι ένα συστατικό που εκτός από την κουζίνα για την παρασκευή φαγητών και γλυκών μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως και πέρα από αυτήν.

Υπάρχουν μελέτες που υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να έχει πολύ καλά αποτελέσματα τουλάχιστον ως προς την μακροζωία μας σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Utah.

Αλλά και πέραν αυτού μπορεί να αξιοποιηθεί και ως βοηθητικό μέσον για να χάσετε πιο γρήγορα κιλά, ως μία ισχυρή συνταγή για τον καθαρισμό του οργανισμού σας, ως γιατροσόφι για την καούρα, ενώ έχει ήδη πάρα πολλές άλλες χρήσεις και για αυτό είναι ένας καλός λόγος να έχετε πάντα μαγειρική σόδα στο σπίτι.

Επιπλέον, αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, όπως είδαμε στο medicalland.gr είναι αποτελεσματικό για να έχετε μαλακά πέλματα και μάλιστα χωρίς κάλους, μέσα σε 10 λεπτά.

Αυτό που θα χρειαστείτε ειναι 2-4 φλυτζάνια ζεστό γάλα, μια μικρή λεκάνη αλλά και μαγειρική σόδα.

Διαβάστε επίσης: Τρίβει με Μαγειρική Σόδα τα Πόδια της 2 Φορές την Εβδομάδα. Ο λόγος;

KitchenWise:: Milk + Baking Soda Foot Softener

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

loading...