Βάζει τα Πόδια της σε Γάλα και Μαγειρική Σόδα. Ο λόγος; Θα σας ενθουσιάσει!!!

[22/01/2018 - 12:05]

Βάζει τα Πόδια της σε Γάλα και Μαγειρική Σόδα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η μαγειρική σόδα είναι ένα συστατικό που εκτός από την κουζίνα για την παρασκευή φαγητών και γλυκών μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως και πέρα από αυτήν.

Υπάρχουν μελέτες που υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να έχει πολύ καλά αποτελέσματα τουλάχιστον ως προς την μακροζωία μας σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Utah.

Αλλά και πέραν αυτού μπορεί να αξιοποιηθεί και ως βοηθητικό μέσον για να χάσετε πιο γρήγορα κιλά, ως μία ισχυρή συνταγή για τον καθαρισμό του οργανισμού σας, ως γιατροσόφι για την καούρα, ενώ έχει ήδη πάρα πολλές άλλες χρήσεις και για αυτό είναι ένας καλός λόγος να έχετε πάντα μαγειρική σόδα στο σπίτι.

Επιπλέον, αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, όπως είδαμε στο medicalland.gr είναι αποτελεσματικό για να έχετε μαλακά πέλματα και μάλιστα χωρίς κάλους, μέσα σε 10 λεπτά.

Αυτό που θα χρειαστείτε ειναι 2-4 φλυτζάνια ζεστό γάλα, μια μικρή λεκάνη αλλά και μαγειρική σόδα.

Διαβάστε επίσης: Τρίβει με Μαγειρική Σόδα τα Πόδια της 2 Φορές την Εβδομάδα. Ο λόγος;

KitchenWise:: Milk + Baking Soda Foot Softener

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ