Η κρεμάστρα που μπορεί να είναι μια καλά καμουφλαρισμένη κάμερα που καταγράφει κάθε μας κίνηση

Η κρεμάστρα που μπορεί να είναι μια καλά καμουφλαρισμένη κάμερα που καταγράφει κάθε μας κίνηση

Μπορεί να φαίνεται αθώο, όμως το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πολλών χωρών.

Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει με μια συνηθισμένη κρεμάστρα.

Εάν όμως την παρατηρήσει κάποιος πιο προσεκτικά, θα δει ότι πρόκειται για μια καλά καμουφλαρισμένη κάμερα που καταγράφει κάθε κίνηση των ατόμων που βρίσκονται στην εμβέλειά της.

Πρόσφατα, η βρετανική αστυνομία εξέδωσε μια ανακοίνωση προτρέποντας τους πολίτες να καλέσουν άμεσα τις αρχές εάν εντοπίσουν σε χώρο όπου δεν επιτρέπεται η καταγραφή με κάμερα – όπως δημόσιες τουαλέτες ή δωμάτια ξενοδοχείου – μία κρεμάστρα όπως εκείνη της παρακάτω φωτογραφίας.

Αν Δείτε Αυτήν Την Κρεμάστρα Σε Δημόσια Τουαλέτα ή Δωμάτιο Ξενοδοχείου, Φύγετε!

Αφορμή για την παρακάτω ανακοίνωση στάθηκε η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών ατόμων ή ζευγαριών, τόσο σε τουαλέτες καφετεριών και εστιατορίων όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας παράγοντας που κάνει τη χρήση της συγκεκριμένης κάμερας τόσο διαδεδομένη, είναι σίγουρα η χαμηλή τιμή της (περίπου 23 ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί πανεύκολα online.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω κρεμάστρες, στις οποίες η κάμερα είναι πρακτικά αόρατη και μπορεί να εντοπιστεί μόνο κατόπιν προσεκτικής παρατήρησης, είχαν απασχολήσει πέρυσι και την αστυνομία της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Αν Δείτε Αυτήν Την Κρεμάστρα Σε Δημόσια Τουαλέτα ή Δωμάτιο Ξενοδοχείου, Φύγετε!

Μάλιστα, οι πολλαπλές καταγγελίες για περιστατικά παράνομης καταγραφής είχαν οδηγήσει σε εκτενή έρευνα σε τουαλέτες επιχειρήσεων της πολιτείας, με το αντικείμενο να εντοπίζεται σε αρκετές από αυτές.

If You See This Device, Leave Immediately And Call 911

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

cardiakos.com

loading...