Άγνωστα Αντικείμενα Πλησιάζουν με Τρομερή Ταχύτητα τον Ήλιο (video)

[24/02/2018 - 11:13]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Άγνωστα Αντικείμενα Πλησιάζουν με Τρομερή Ταχύτητα τον Ήλιο

Μία παράξενη όσο και ενδιαφέρουσα παρατήρηση κάνει λόγο για δύο αντικείμενα άγνωστης προέλευσης που βλήθηκαν ή κινήθηκαν προς τον ήλιο.

Το συμβάν εντόπισε ο

χρήστης του youtube με την ονομασία Myunhauzen74 και σύμφωνα με αυτόν, επισημαίνεται ότι ο δορυφόρος Secchi συνέλαβε δύο παράξενα αντικείμενα που κατευθύνονται προς τον Ήλιο.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά το κάτω μέρος στο βίντεο που ακολουθεί, θα μπορέσετε να δείτε και εσείς πώς δύο λαμπερές σφαίρες εμφανίζονται από το πουθενά και πηγαίνουν κατευθείαν προς τον ήλιο με υπερβολική ταχύτητα, αφήνοντας πίσω τους ένα ίχνος ουράς.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτά τα αντικείμενα είναι κομήτες αλλά σύμφωνα με τον Myunhauzen74, δύο κομήτες δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ίδια τροχιά, την ίδια στιγμή, κάτι που συμβαίνει με αυτά τα δύο μάλλον σφαιρικά αντικείμενα τα οποία, μάλιστα, πάνε το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο.

Ο χρήστης και το κανάλι του, μετά από ανάλυση στο περίεργο αυτό περιστατικό κοντά στον ήλιο κατέληξε στο συμπέρασμα να ισχυρίζεται ότι και τα δύο αντικείμενα είναι κάποιο είδος βλήματος που πυροδοτήθηκαν από ένα μεταμφιεσμένο, ή εκτός πλάνου εξωγήινο, σκάφος με σκοπό να πλήξουν τον ήλιο.

Φυσικά, αυτή η ιδέα μπορεί να διαμορφωθεί και διαφορετικά, ανάλογα με την θεωρία που μπορεί να έχει ο καθένας για τον Ήλιο. Αν λόγου χάρη υποστηρίζει κάποιος πως είναι μία Πύλη από την οποία εισέρχονται και εξέρχονται σκάφη άλλων διαστάσεων από και προς άλλους κοσμικούς χώρους, τότε είναι πιθανό να υποθέσει πως τα αντικείμενα αυτά, πλησιάζουν τον Ήλιο προκειμένου να περάσουν από την Πύλη του Ήλιου σε κάποιο άλλο σημείο του διαστήματος.

Οι επιστήμονες από την άλλη, μαζί και όσοι αμφισβητούν τέτοιου είδους θεωρίες, θα απορρίψουν αυτές τις θέσεις και είτε θα προτείνουν κάποια περισσότερο προσγειωμένη θεωρία, είτε, όπως είναι πιθανότερο, θα κρατήσουν σιγή ιχθύος.

Όπως και να έχει, στην συνέχεια ακολουθεί το επίμαχο πλάνο.

Παρακολουθείστε και κρίνετε μόνοι σας αν τα αντικείμενα που φαίνονται μπορεί να είναι κομήτες ή βλήματα που εκτοξεύονται από εξωγήινο σκάφος, ή κάτι άλλο, στο συμβάν του 6/2/2018:

Our Sun was subjected to alien fire? February 2018 (НЛО возле Солнца)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ