Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει; (video)

[12/02/2018 - 11:14]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Επιστρέφουν τα Οφιοειδή Αντικείμενα στον Ήλιο. Τι συμβαίνει;

Πέρα από τον γνωστό κόσμο που όλοι βλέπουμε και ακούμε, υπάρχει παράλληλα και ένας άλλος που έχει να

κάνει με αρκετές -για πολλούς- αμφιλεγόμενες πληροφορίες. Αυτός ο κόσμος έχει εκατοντάδες πτυχές και δεν είναι λίγοι όσοι τις θεωρούν αβάσιμες, ανύπαρκτες, αστείες είτε όπως λογαριάζει ο καθένας αυτό που δεν μπορεί να δει αλλά αρκείται μόνο στις πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις πτυχές αυτές, αφού δεν μπορεί να έχει άμεση εμπειρία γι’ αυτές.

Κάτι ανάλογο είναι και οι πτυχές εκείνες που αφορούν τον κόσμο της ύπαρξης των εξωγήινων και των περίεργων αντικειμένων που κατά καιρούς εμφανίζονται στους ουρανούς αλλά κανείς από τον «σοβαρό» και αντικειμενικό κόσμο δεν μπορεί να εξηγήσει, αλλά με μεγάλη ευκολία καταρρίπτει, χωρίς φυσικά να έχει ανάλογες αποδείξεις.

Μέσα σε αυτές τις πτυχές συναντούμε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με δυνάμεις του καλού που μάχονται εκείνες του κακού. Τελευταία, έχουμε ακούσει για πολλές νίκες κατά των αποκαλούμενων ερπετοειδών δυνάμεων.

Ωστόσο, οι ίδιες οι πηγές των πληροφοριών αυτών δεν έχουν ακόμα εξηγήσει πως γίνεται ενώ υπάρχουν μόνο ήττες των ερπετοειδών στο ηλιακό μας σύστημα, να εμφανίζονται μέσα σε λίγες μόνο μέρες τόσο πολλά οφιοειδή αντικείμενα κοντά στον Ήλιο, στο διάστημα 5-7 φεβρουαρίου.

Άραγε οι δυνάμεις των αποστατών ανασυντάσσονται; Μήπως δεν πρόκειται για αντικείμενα των «δυνάμεων του κακού»; Μήπως είναι απλά άγνωστα διαστημικά φαινόμενα; Μήπως είναι σφάλματα του φακού που κάνει τις λήψεις; Μήπως κάποιοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια; Ποια μπορεί να είναι η αλήθεια και ποια η διαστρέβλωσή της;

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.

Review of UFOs activity near the Sun from February 5 – February 7, 2018

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ